Netflix internet hızı sorunu

kroniq01

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 100 MBPS internet hızına sahibim ve speed test yaptığımda 96'ları görebiliyorum fakat Netflix'te dizi izlemeye çalıştığım zaman diziler yüklenmiyor bile. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman Netflix'in sadece 1.3MBPS internet kullandığını görüyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Varsa nedir?
İnternet sağlayıcım TTNET ve merak edenler için aylık 110 TL ödüyorum.

Sorunun modem kaynaklı olabileceğinden şüpheleniyorum ama bir yanım da ne alaka diyor. Yine de ucuz modem önerilerinizi de alabilirim. Şu an kullandığım modem ( Aynı zamanda 2 yıllık modemim): Zyxel VMG3312-B10B.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylık 110TL'ye 100mbps internet bulmak çok güzel. Ama bence dizi izleyeceğiniz zaman modemin sayfasından kablosuz bağlantıyı kapatın ve bilgisayarınıza ethernet kablosu takıp öyle deneyin. Ya da kaçak sitelerden izle. Daha kolay olur.

Ya da kaçak sitelerden izle. Daha kolay olur.
Netflix'e para verip internetten mi izlesin? Ayrıca saniyede bir reklam gelmesi, kalite sorunları kafasına göre crash vermesi... Netflix çok daha kolay bir yol.

Bu siteye bakın, olmazsa Netflix'le iletişime geçin.

fiber internet kullanıyorum ben. akıllı televizyonlarda bazen bağlantıda problem olabiliyor. başıma bir kaç defa geldi. önce inanılmaz kötü gösterdi. bir süre sonra bağlantı koptu.
çözüm : modemin ve televizyonunun fişini çekip bir süre bekledikten sonra tekrar çalıştırmak. bundan başka yapılacak bir şey yok. uygulamasında bu şekilde tarif etmişler.
bilgisayardaki uygulamasında hiç bu problemle karşılaşmadım.

Merhaba, 100 MBPS internet hızına sahibim ve speed test yaptığımda 96'ları görebiliyorum fakat Netflix'te dizi izlemeye çalıştığım zaman diziler yüklenmiyor bile. Görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığım zaman Netflix'in sadece 1.3MBPS internet kullandığını görüyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Varsa nedir?
Merhaba, son zamanlarda ISS'ler Netflix gibi platformlara hız kısıtlaması uyguluyorlar. Netflix'in kendi hız testini uygulayıp kaç mb gördüğünüzü söylerseniz durumu daha rahat görebiliriz. Burdan kaç mb hız alırsanız Netflix'i de o hızla izleyebilirsiniz demektir: Fast.com İnternet Hız Testi

Merhaba, son zamanlarda ISS'ler Netflix gibi platformlara hız kısıtlaması uyguluyorlar. Netflix'in kendi hız testini uygulayıp kaç mb gördüğünüzü söylerseniz durumu daha rahat görebiliriz. Burdan kaç mb hız alırsanız Netflix'i de o hızla izleyebilirsiniz demektir: Fast.com İnternet Hız Testi
Gyazo Fast.com sonucu.

fiber internet kullanıyorum ben. akıllı televizyonlarda bazen bağlantıda problem olabiliyor. başıma bir kaç defa geldi. önce inanılmaz kötü gösterdi. bir süre sonra bağlantı koptu.
çözüm : modemin ve televizyonunun fişini çekip bir süre bekledikten sonra tekrar çalıştırmak. bundan başka yapılacak bir şey yok. uygulamasında bu şekilde tarif etmişler.
bilgisayardaki uygulamasında hiç bu problemle karşılaşmadım.
Bende çalışmıyor bu yöntem.
Windows 10 kullandığınızı varsayarak; Uygulama ile mi yoksa tarayıcı ile mi kullanıyorsunuz? Diğerini dener misiniz?
Uygulama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı