MedusanınDeltası
Hectopat
En yüksek pakette 4 ayrı profil kullanımı izni var eğer biz bu paketi paketi satın alırsak 4 ayrı arkadaş farklı profillerden ayrı evlerden kullanabilir miyiz?
Evet kullanabilirsiniz ama mümkünse 5. kişi olmasın çünkü bloke vesaire olabiliyor.En yüksek pakette 4 ayrı profil kullanımı izni var eğer biz bu paketi paketi satın alırsak 4 ayrı arkadaş farklı profillerden ayrı evlerden kullanabilir miyiz?
Bu "tatilde misiniz? Gmail onayı yapın." gibi mesajı neden veriyor o zaman? Ben paylaşımı durdurma kararı aldı diye biliyordum. Pakette sınır olduğu için mi geliyor bu mesaj? Netflix aynı evdeki insanların paylaşımı içindir gibi bir mevzu yayınlamışlardı.
@MedusanınDeltası standart plan. İki farklı evden kullanıyorduk. Ben bir cihazı buradan işaretledim, bir cihazı da farklı şehirden işaretlediler. Buna rağmen bir süre sonra bana kullandırmamaya başladı. Muhtemelen bizim bir hatamız olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.