Netflix Netflix temel paket alınır mı?

Nasıl yani anlamadım?
Bir taraflarından terim uyduruyorlar bilmem ne yoldaşlığı, onun kardeşliği falan filan 🤣 Hani en yüksek pakette diyor ya aynı anda 4 cihaz kullanabilir diye, 4 kişi o paketi alıyorsunuz fiyatı bölüştürüyorsunuz.

Bir taraflarından terim uyduruyorlar bilmem ne yoldaşlığı, onun kardeşliği falan filan 🤣 Hani en yüksek pakette diyor ya aynı anda 4 cihaz kullanabilir diye, 4 kişi o paketi alıyorsunuz fiyatı bölüştürüyorsunuz.
DH gibi forumlarda yıllardır ''Netflix Kardeşliği'' olarak geçiyor.
Şu anlık temel pakete raziyim. Disney+ alınır mı peki?
Disney+ aylık 34,99 TL'ye 4K'ya kadar görüntü kalitesi sunabiliyor. İzleyeceğiniz içerikler var ise daha uygun bir seçenek olabilir.

4K olanını alın diğer türlü işkence çekersiniz ben 4K olanı kullanıyorum gayet iyi. 4K paketini alın 4 kişi arkadaşınız ile birlikte kullanın otak ödersiniz herkesin kendi profili var izledikleriniz karışmaz aynı anda da izleyebilir siniz fark etmez.

4K olanını alın diğer türlü işkence çekersiniz ben 4K olanı kullanıyorum gayet iyi. 4K paketini alın 4 kişi arkadaşınız ile birlikte kullanın otak ödersiniz herkesin kendi profili var izledikleriniz karışmaz aynı anda da izleyebilir siniz fark etmez.

Hocam Disney+ almaya karar verdim Marvel fanatiği olarak daha uygun buldum.

Hocam kesinlikle Disney+ alın. Bende Marvel fanatiği olduğum için çok sevdim ve 35 lira karşılığında Netflix gibi 480p değil, çok daha fazla çözünürlük ile geliyor. 4K bile var.

Berbat altyazılara katlanacak sınız. Bunun gibi:

1658254777126.png

Berbat altyazılara katlanacak sınız. Bunun gibi:

Eki Görüntüle 1456559

Genelde animasyonlar ve animeler hariç Full alt yazılı izleyen birisiyim. Fakat Disney+ da bulunan dublajlar gerçekten çok iyi. Örneğin klasik Spider-Man o kötü dublajından kurtulmuş gunumuz dublajına getirilmiş. Benim için bir sıkıntısı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı