Netflix Temel Paket Görüntü Kalitesi

  • Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 52B

Roux

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
5.103
Makaleler
30
Çözümler
9
Yer
İstanbul
Arkadaşlar temel paket görüntü kalitesi hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temel pakette 480P izleyebiliyorsunuz. Netflix'te izlediğiniz 480P görüntüler diğer sitelerde izlediğiniz 480P görüntülere göre daha kaliteli olacaktır.
 
Temel paket sahip olabileceğiniz en uygun pakettir. Netflix’in sitesinde belirtildiği gibi aylık 15,99 TL fiyatına Netflix platformun’daki binlerce içeriği erişme imkanına sahip olabilirsiniz. Sadece bir kaç kısıtlama ile Netflix filmlerine ve Netflix showlarına, diğer Netflix planlarının sahip olduğu şekilde sınırsız erişim imkanına sahip olursunuz.

Fakat bu paket ile HD veya Ultra HD çöünürlüklerini alamazsınız. Yani bilgisayarınız’dan, Televizyonunuz’dan veya akıllı telefonunuz’dan maksimum standart kalite yayını alabilirsiniz. Maksimum alacağınız çözünürlük 640 x 480 pixel olacaktır. Bu da 1,280 x 720 pixel’in yarısı demektir.

Sadece bazı Netflix içerikleri standart kalite yayın ile sunulmaktadır. Bu içerikler düşündüğünüz gibi eski dizilerin olduğunu söylemeliyiz. Örnek olarak, Friends veya The Office. Fakat çok televizyon üreticisi artık HD’yi standart olarak kabul etmektedir. Yani izlediğiniz dizilerde veya filimlerde bazı detayları kaçırabileceksiniz. Akıllı telefonlar veya tabletler’de bu sorun çok göze batmayabilir ama 55 inç televizyonda izlemek isterseniz, bu bazı problemlere sorun açabilir.

Temel paket yanlızca aynı anda 1 kullanıcıya izin verir ama profilde birden fazla kullanıcı hesabı oluşturulabilir.
 
Temel paketi denemiş birisi olarak memnun kalmadım ben açıkçası. 3 kişi daha bulup özel paket almaya çalışın. Hem daha ucuza gelir hem hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Forumlarda Netflix grubuna üye arayanlarla iletişime geçin çevrenizde yoksa.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı