Daha fazla
İkinci el 20 yaşında araba hocam. Sorun illa çıkaracaktır. Yaptırabileceğim bir şeyse sıkıntı etmem. Arabalarla uğraşmayı da seviyorum zaten, sırf araba hastalığı yüzünden makine mühendisliği okuyan adamımBenim bildiğim o araçlarda egzoz değil de boğaz kelebeği kronik sorunlu. Ama en fazla göreceğin sorun (yani benim en fazla gördüğüm sanayide) arabının konsolu eğer koku kullanırsan soyulur. Ha önlemi var bez serersin öyle kullanırsın.
Bahsettiğin kasa polo da kullandım uzun bir süre MK4 Golf'de. Tavsiyem sana polo değil de alabiliyorsan MK4 golf al daha oturaklı araba. Polo da üzmez uyguna geliyormuş zaten dediğine göre hangisi uygunsa onu al.
Golf 4 ailecek çok severiz. Babam 2 tane eskitti zamanında. Ancak işte ikinci el ve eski bir araba. Bilmediğim, tanımadığım adamdan almak biraz korkutuyor.
Boşverin piyasası olan bir arabayı alın para birikince satar daha iyisini alırsınız, otobüs çilesi çekilmez.
Ben de öyle düşünüyorum. Birkaç yıl beni idare etsin de, en azından okulum bitene kadar. Mezun olunca yeni bir şeylere geçerim. Polo da bir şekilde satılır diye düşünüyorum.