Netflix Netflix Temel vs Standart

Leonmacion

Hectopat
Selamlar Netflix alicagim yarın ama kararsız kaldım, hangisini alsam diye. Temel 18 standart 30 TL. Hangisini almak daha mantikli? Benim için önemli olan görüntü kalitesi. Birisi HD 720P diğeri ise SD 480P. Temelin görüntü kalitesi iyi diyorlar ama ben izliyeceksem de net izlemek istiyorum. Ayrıca bir sorum olacak. Ücretsiz deneme başlarsan önce tüm dizi filmlere erişebilir miyim? Çünkü bundan önce yapmıştım, 1 yil oldu. La casa de papel'in sezon 2 sini izleyemiyordum. Sadece 1 vardi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz deneme sürümünde her şey açıktır. La Casa De Papel 2. sezonu Netflix'e zaten geç gelmişti. Ondan dolayı görememişsindir. Temel işte 480P Youtube videosu aç. Ne kadarsa öyle olacak. Şahsen bir kere denemiştim. Telefondan izleyeceksen pek bir sorun değil de büyük ekranı olan televizyondan veya bilgisayardan izleyeceksen sıkıntı oluyor. Standart daha iyi bir görüntü kalitesi sunar. Eğer görüntüye önem veriyorsanız mantıklı olan standart paket almak.

Yanlış Bilgilendirme
Deneme başlatırsanız, Netflix'te olan tüm içeriğe erişebilirsiniz. Bir kısıtlama yok. Temel paket, 720P orta paket ise 1080P. Görüntü kalitesine önem veriyorsanız, orta yani standart paketi seçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı