Netflix'in Pahalı Olması

Sizce Netflix neden bu kadar pahalı?

Eki Görüntüle 1327417

Uzun zamandır korsan sitelerden izliyorum. Çünkü en ucuz paketi 27 lira ve görüntü kalitesinden dolayı para veresim gelmiyor. İçerik çeşitliliği olarak diğer platformlardan daha iyi olduğu bir gerçek, yani alınabilir gözle bakıyorum. Ama 27 liralık bu paket 480p görüntü sağlıyor. Günümüzde en ucuz TV'ler bile 1080p destekleyen 32" iken 480p kalitede bir şey seyretmek zulüm gibi. En ucuz paketin en azından 720P'ya da 1080p olması daha mantıklı olurdu.

Amazon Prime içerik çeşitliliği ve uygulamaların optimizasyonu konusunda pek iyi sayılmaz. Ancak 8 liraya HDR destekli 4K videolar seyredilebiliyor. İçerik çeşitliliği arttığında Amazon Prime da zama gider mi tartışılır? Ancak Türkiye'de yıllardır izlenebilir içerik pazarını elinde tutan Netflix'in ya görüntü kalitesini yükseltmesi ya da fiyatları düşürmesi gerektiğini düşünüyorum. En azından YouTube ve Spotify'da olduğu gibi öğrenci indirimi olması fena olmazdı. Ya da ücretsiz deneme süresi olabilirdi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Not: Ekonominin kötü oluşundan bahsetmeyin lütfen, herkes bunun farkında zaten. Benim derdim Amazon daha Premium bir hizmeti daha ucuza verirken Netflix düşük kalitedeki paketini daha pahalıya vermesi.

Dostum bence Papara uygulamasını araştır aynı ininal Kart gibi Netflix %50'sini ödüyor. yani aylık 20 TL'ye denk geliyor denemeni isterim.
 
Paramız değersiz Netflix ne yapsın? :( Amazon Prime video bayağı gelecek vadediyor fiyatı da uygun bence düşünün.
 
Dostum bence Papara uygulamasını araştır aynı ininal Kart gibi Netflix %50'sini ödüyor. yani aylık 20 TL'ye denk geliyor denemeni isterim.
Teşekkür ederim, zaten kullanmaktayım. Ancak en ucuz paket olan 27 liralık paketi 13,5 liraya düşürsem bile 480p beş para etmez. Standart paket de 25 liraya düşüyor, bu da bana göre pahalı. En iyisi korsan devam etmek. Bir ara 4 5 kişi çevrem olursa belki onlarla beraber alırım.
 
Zaten Türk film/dizi sitelerinin kalitesi kötü oldukça. WebDl indir, turkcealtyazı.org'dan al altyazıyı izle.
İndirme yaparken hangi siteyi kullanıyorsunuz? Önerdiğiniz memnun olduğunuz bir site var mı? Ben genellikle IDM aracılığıyla korsan sitelerden videonun üstündeki IDM butonuna tıklayarak indiriyorum. Bu da playerdan playera değişiyor, zahmetli oluyor.
 
Ortak bir hesap almak çok daha mantıklı. Arkadaşlarımla biz 3 kişi ve kişi başı 13 TL ödüyoruz. Papara Cashback ile fiyat 15 TL düşüyor. Prime Video hizmeti de gayet iyi bu arada. Netflix kadar geniş değil ancak iyice gelişiyor platform.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı