Netflix’te İzleyebileceğiniz Popüler Bilim Kurgu Yapımları

İlk defa internetle alakalı olmayan bir konuda TurkNet sponsorluğunu yaptığınızı görüyorum.
Ben internette olan her konuda TurkNet'i zikretmeden geçmiyorlar diye görüyordum.
Hatta TurkNet'i zikretmek için alakasız konuyu internete çektikleri bile oluyordur.
 
Taş mı yesinler kanka?
Taş yemesinler yahu, güzel bir yemek yesinler. :) Sanırım tepkiye neden olan konuyu biraz daha açmamız gerekiyor anlaşılması için. Netflix’te izleyebileceğiniz popüler bilim kurgu yapımları için konuya giriyoruz ve kısmen beklediğimiz içeriğe ulaşıyoruz. Fakat konuyla doğrudan ilgisi bulunmayan herhangi bir içeriği bu konuya dahil ettiğinizde samimiyetinizi kaybetmiş oluyorsunuz. Dolayısıyla konunun reklam amaçlı açılmasından dolayı içeriğin de ne kadar özenle hazırlandığının sorgulanmasına sebep oluyor. Ziyaretçi, reklamı yapılan firmayla ilgilenmediği gibi tepkiye de sebep olabilir. Reklam almasınlar demiyoruz alsınlar da bu şekilde değil. Reklamı yapılacak firmanın konusunu açarsın, kampanyalarını paylaşırsın ve daha dikkat çekici olursun. İhtiyacı olan insanlar da kampanyaları gördükten sonra resmi internet sitelerine girer daha detaylı bilgiye ulaşır. Özetle, reklamın adı "reklam" olmalı; dizi, film şu ya da bu değil. :) Saygılar...
 
Taş mı yesinler kanka?

Taş yemesinler ama TurkNet için ayrı reklam yapsınlar o zaman. Ben Netflix konusunda bir şey bakmak istiyorsam niye TurkNet reklamı görüyorum reklam engelleyicinin açığını bulmak gibi bir şey. TurkNet için ayrı konu açsınlar bakmak isteyen ordan girsin baksın.
 
TürkNet olmasa izleyemeyecektik tüh. Bu zamana kadar yayımlanan tüm makalelerinize bakardım ama ilk defa cidden bu kadar kötü makale olabilir. Netflix platformunda film, dizi izlememiz için TurkNet'e ve hıza bağladınız.

Bir dahakinde "Elektrik faturası" ile ilgili makale hazırlayın ve internetiniz yavaş olunca oyunları yavaş indirirsiniz bilgisayarınız fazla açık kalır, kalırsa da tüketim artar o zaman TürkNet Gigafibere geçmemizi tavsiye edin. İçerik önerisinde de bulunmuş oldum.
 
1671369660711.jpeg


Reklam yapmanız normal hele ki forumun çoğunluğu reklam engelleyici kullanıyorken.
Ama bu biraz alakasız değil mi?
 

Geri
Yukarı