Netgsm geçiş süreci

Haftaya çıkacağım, teşekkür ederim.

İnternet sayfalarında, her iki yüklediğim belge onaylandı ama tepede aktivasyon kısmında (yani son aşama) görünüyor. Herhalde geçiş olana dek de öyle olacak.

Hat aktif etmek dışında, bu uygulama ve web siteleri bir işe yaramıyor sanırım. Zaten uygulamayı sildim, web üzerinden edevlet ile giriş yaptığım için.

O kısım dediğiniz gibi asılı kalıyor hat açıldıktan sonra uygulamaya giriş yapıp kalan kullanım fatura ödeme vs. Yapabilirsiniz. Bence yüklü dursun.

İşlem bittikten sonra mobil app böyle olucak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-29-10-22-14-55_ab8ad35cf371694c29ceea0a1855006d.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 100
O kısım dediğiniz gibi asılı kalıyor hat açıldıktan sonra uygulamaya giriş yapıp kalan kullanım fatura ödeme vs. Yapabilirsiniz. Bence yüklü dursun.

İşlem bittikten sonra mobil app böyle olucak.
Çok teşekkürler.

Güncelleme:

Sms geldi =) "30.08.2024 18:00 tarihinde NETGSM'e tasinacaktir." Çok hızlı herşey gerçekten.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler.

Güncelleme:

Sms geldi =) "30.08.2024 18:00 tarihinde NETGSM'e tasinacaktir." Çok hızlı herşey gerçekten.
Artık bütün operatörler bu şekilde 72 saatten 48 saate düşürdüler taşıma işini ama NetGsm diğerlerinden bir tık daha hızlı tabi çok yoğun başvuru olmadığı için ama SMS sorunu umarım sizi etkilemez hangi bankaları kullanıyorsunuz?

Bankam uymasa geçemezdim. Aktif olarak Kuveyttürk kullanıyorum. Yedek olarak da Ziraat Katılım hesabı açtırmıştım. Ziraat Katılım hesabımı sıfırladım bu nedenle.

Ancak deneme yapacağım. Çünkü bazı bankalar anlaşma listesinde görünmese dahi, sms geliyormuş.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Güncelleme: 6ya 10 kala gibi Bimcell kesildi. Diğer kartı taktım. 5 dakika sonrasında aktif oldu. Verdikleri saate 5 dk kala herşey tamamlandı.

Kapalı olduğunu bildiğim bir numarayı aradım. Sanki çalma sesi olmadan direk bağlanıyor gibi.

Dün Bimcell'deyken Speedtest yapmıştım. 120lerdeydi. Bu ise 160larda seyrediyor.

İlk 5 dakikada ancak bu bilgileri yazıyorum. =)

Şimdi uygulamayı tekrar yükledim. Burada 3 lira borç nedir anlayamadım. Bir de paket yenileme 1 Eylül görünüyor. Şimdi paketimi aktif etmediler de para mı kestiler diyeceğim ama o da saçma.

Paket var diyor çünkü sorgulama yapınca da.

Ama 2 gün sonra yenilenmesi de saçma.. 2 gün için mi fatura ödeyeceğim. Her ne kadar deneme amaçlı düşük paket seçmiş olsam da tuhaf.

Fikriniz var mı acaba?

@yskaplan @Fallegan

Son düzenleme:
O çıkan fatura ayın 1ine kadar olan faturanız yani 2 günlük fatura. Her ayın 1inde yenilenir her ayın 20sine kadar ödeme yapmanız gerekir.

O çıkan fatura ayın 1ine kadar olan faturanız yani 2 günlük fatura. Her ayın 1inde yenilenir her ayın 20sine kadar ödeme yapmanız gerekir.
Turkcell'in Hazırkart'ı çıktığından beri hiç faturalı kullanmadım. Kafam karıştı o yüzden. Şimdi burada normal paket ücretimden gün hesabı ile ek bir tutar mı alacak? Onu mu demek istediniz acaba?

Peki ayın 1'ine dek paket hakkım nedir?

@Teknoyms Sizi eklemeyi unutmuşum demin. Geçişim tamamlandı. Memnunum bir sorun yok gibi.

Şöyle anlatayım size. Aylık ücretiniz örnek vermem gerekirse Aylık ücretiniz 39tl günlük ücretiniz 1.3 tl gibi bir şey yapıyor. Sizin tarifeniz bugün kullanıma başlandı ve ayın 1ine kadar faturalandırılırsınız yani 2 günlük ücret oda 3tl yapıyor. Ayın 1ine kadar tam paket kullanırsınız göründüğü gibi.

Evet bu kısmi tutarını anladım, teşekkürler. Ama 2 günde tam paket hakkım olması ilginç geldi.

Ben de o ara denemek için mobili açınca, oradan mı 3 lira yazdı dedim.

Zaten en az 20 yıldır faturasız hat kullanma sebebim; uygulamalara pek güvenmiyor olmam. Hazırkart ile kafalar rahat oluyor.

Ama bu, bu kadar ucuz ve faturasız alternatifi de yok diye, değer geldi gözüme.

Şimdi de birine kendimi aratıp deneteceğim çekme problemi var mı diye.

Birşey daha dikkatimi çekti. Diğer hatlarda, kapalı olma durumunda telesekretere yönlendirmesinden kurtulamıyordum. Telefon menüsünden değişmiyordu. Ama bu hatta gerekli kodlamaları yaptıktan sonra, menüden baktığımda orada da yönlendirmenin iptal olduğunu gördüm. Bu bence güzel birşey. Tabi çoğu kişiye gereksiz gelebilir.

Güncelleme:

Kuveyttürk girişimi yaparken sim blokesi yedim ama başarıyla kaldırdım. Tüm smsler başarılı şekilde geliyor.

Ziraat Katılım anlaşmaları yok görünüyor ve ben mail ile de teyit almıştım. Ama başarıyla kod gelip giriş yaptım. Burada sim blokesi de yemedim. Ama o Ziraat Katılım daha önce de benzer şekilde beni zor durumda bırakmıştı. Btk'dan onlara anlık bilgi gelmedi diye sonradan bloke etmişlerdi. Neden şubeye gitmek zorunda kaldım, netten bloke açamadım hatırlamıyorum.

Anlaşmasız görünen bankalarda da kod gelebildiği doğruymuş..

Son düzenleme:
Ziraat ile anlaşması var belki o yüzden ziraat katılım kodları gelmiş olabilir. Ancak anlaşması olmadığı bankalarında bazılarında her defasında sms gelmiyor bir kaç denemede 1 ya da 2 kere sms gelebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…