Netgsm geçiş süreci

Hocam evin içindeki kullaniciya veya telefonu sadece internet için kullanan için güzel. Ben evdeyken sesten yana sorun yaşamıyorum ama dışarıda rüzgar esince FM radyo cekmiyomus gibi haşirtı yapıyor.
Hocam ben konuştuğum kimseden şikayet almadım sesin çok kötü tekrar et vs demediler. Cihazınızla alakalı bir sorun olabilir ancak çok fazla sıkıntı çıkıyorsa da aramalarda Whatsapp kullanılabilir bence bu fiyata göre katlanılabilir bir hizmet.

Aynen ben rüzgar dışında sorun yaşamadım oralardada wp işimi görüyor.

Yaklaşık yarım saat önce NetGSM'e geçiş yaptım. İlk başta internet paylaşamıyordum ancak müşteri hizmetleri ile problemi hallettim. Aşağıya bir hız testi paylaşıyorum. Bence fena değil Ancak daha iyice deneyimlemek lazım. Bu konu yardımcı oldu belirli noktalarda. Teşekkürler.

Konum ve telefon ile alakalı oynama olabiliyor. Ben istanbulda samsung s20 fe ile 100 mbit alıyorum. Vodafone ile 20 25 zar zor alıyordum.

Gördüğünüz üzere hat tam çekmediği halde bu hızı veriyor. Verici antenin yakınında bulunursan 90 95MBPS görmüşlüğüm oldu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-07-31 at 23.50.48.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…