lcwçalışanı
Centipat
Şu anda en F/P operatör hangisi numara taşımak için TT kullanıyorum 8 GB 200₺
Şu anda en F/P operatör hangisi numara taşımak için TT kullanıyorum 8 GB 200₺
Yapı kredi entegrasyonu sitesinde bitmiş olarak gözüküyor. Ben kullanılırken vakifbank'tan sms geliyordu şimdi bilemiyorum.Banka entegrasyonları tamamlandı mı acaba? Ek sim olarak düşünüyorum. Vakıfbank, Yapı Kredi gibi bankaları kullanıyorum.
e nasıl memnum msun?Operatör değişimi için SIM kartı ücreti alıyorlar. Oda 149₺( SIM Kart Ücreti: 90 TL Kargo Ücreti: 59 TL). Bankalar dışında problem olacağını sanmıyorum sonuçta Turkcell baz istasyonunu kullaniyor. Ben başvurumu bugün yaptim. Hafta içi nasıl bir şey göreceğim.
Geçersiniz hocam bir sorun yok. Biraz karışık yazmışım kusura bakmayın.
Şuan ben kullanmıyorum hocam. Türkcell'in kampanyası varken geçiş yapmıştım. Ama ses dışında benim gözümde bı problem yok oda çok büyük bir problem değil.e nasıl memnum msun?
Memnuum musun?
Hocam akbankla anlaşması yok. Dezavantaji var mıdır? Tam olarak nedir?Sanırım NetGSM'e geçip Turkcell'den kampanya pususuna yatmak en mantıklısı. Çünkü taahhüt yok fiyatlar uygun. Memnun kalınırsa NetGSM devam edilir.
Bana SMS geliyordu.Hocam akbankla anlaşması yok. Dezavantaji var mıdır? Tam olarak nedir?
Mesela ne icin sms geliyorBana SMS geliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.