Merhaba hocam bende Vodafone'dan geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl geçilir mi?
Geçilmez.
Merhaba hocam bende Vodafone'dan geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl geçilir mi?
Yaklaşık 6 aydır 2. numaramda kullanıyorum. Daha öncesinde Vodafone kullanıyordum. İnternet hızı olarak Vodafone'dan çok daha hızlı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca paket-tarife fiyatları oldukça uygun fakat entegrasyon sorunları mevcut. FUPS adlı bankacılık uygulamasından sanal kart kullanıyordum numara taşıma işlemi sonrası uygulamaya giriş yapamadım, müşteri hizmetlerini aradığımda yeni bir operatör oldukları için entegrasyon sorunları olduğunu, zamanla tüm bu sorunların çözüleceği söylendi fakat 4 ay oldu hâlâ uygulamaya Netgsm SIM kartım üzerinden giremiyorum. Farklı bir SIM kartım olduğundan benim için çok sorun olmuyor ama yeni çıkan çok tanınmayan sistemleri kullanıyorsanız bunun gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir tanıdığım da Halkbank mobil uygulamasında sorun olduğunu söylemişti. Geçmeden önce kullandığınız bankaları müşteri hizmetlerine sorarsanız size sorun olup olmadığını söyleyecektir.
Hocam bundan 1 sene önce 20+20 GB FreeZone tarifesine 212 TL gibi ucuz bir fiyatla girdim ama şimdi 30 GB 390 TL pahalı değil mi hocam kabul etmem için 5 gün var sonrası zaten pahalı bir tarifeye sokacak.
Hangi şehirde yaşıyorsun dostum.
Konya'da.
Hocam hiçbir sorun yok sadece belli başlı bankalar ve belli başlı ön ödemeli kart programlarında çalışıyor. İşim olmaz derseniz tabii geçebilirsiniz.
Evet maalesef BTK ile entegrasyonlar bitmediği için şimdilik yurt dışı cihazlarında kullanılamıyor hatta tam emin değilim ama galiba İMEİ atılan Android cihazlarda da kullanılamıyor diyorlar ama sadece bir söylenti duydum o kadar. NETGSM müşteri hizmetlerini arayıp sorunu sorarsan memnuniyetle yanıtlayacaklardır.Hocam yurt dışı cihazlarda kullanılmıyormuş o konu hakkında bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.