Çözüldü Netgsm vergiler nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Fotoğraftaki vergiler ne oluyor? Ben şimdi numaramı taşıdığım zaman kaç lira ödeyeceğim ve diyelim ki 100 liralik hat aldim, aylık ne kadar ödemeye devam edeceğim?

Bu vergiler ne oluyor? Her ay olanı biliyorum ama diğerlerini ne zaman ödeyeceğim? Ben bu hattı almak için ne kadar ödeme yapacağım?

Vodafone hattımı buna taşıyacağım. Numaram değişecek mi? Bu vergilerden sadece 15 lira olanı mı ödeyeceğim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240707_131233_Chrome.jpg
    Screenshot_20240707_131233_Chrome.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 43
Çözüm
Fotoğraftaki vergiler ne oluyor? Ben şimdi numaramı taşıdığım zaman kaç lira ödeyeceğim ve diyelim ki 100 liralik hat aldim, aylık ne kadar ödemeye devam edeceğim?

Bu vergiler ne oluyor? Her ay olanı biliyorum ama diğerlerini ne zaman ödeyeceğim? Ben bu hattı almak için ne kadar ödeme yapacağım?

Vodafone hattımı buna taşıyacağım. Numaram değişecek mi? Bu vergilerden sadece 15 lira olanı mı ödeyeceğim?

Eğer numara taşırsanız ekstra vergi ödemezsiniz aylık 14 küsur olan vergiyi ödemeye devam edersiniz. Fakat yeni hat alırsanız 400+180TL olarak 580TL vergi ödersiniz.

Eğer numara taşırsanız ekstra vergi ödemezsiniz aylık 14 küsur olan vergiyi ödemeye devam edersiniz. Fakat yeni hat alırsanız 400+180TL olarak 580TL vergi ödersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı