Netgsm'e nasıl geçilir?

Dostum bir sorum olacak, e-Devlet ile sözleşmeyi imzaladıktan sonra ne zaman sim kartın açıldı?
Hocam e devlet ile imzalıyorsunuz sonra kimlik ön arka da gönderiyorsunuz. Ondan sonra 1 gün içerisinde bana sms geldi 2 gün sonra taşınacak diye. Ben numara taşıma yaptım bu arada. Sim kartı gelmesi 2 gün, e devlet onayı 1 gün, numara taşıma işlemi 2 gün. Nedense 21 inde onaylandı fakat 23 ünde taşıdılar.

Şimdilik bir sıkıntı yok. Biraz erken konuşmak için. Banka sms ile alakalı sorunum olmadı iş bankası ve ziraat çalışıyor. internetim 100 mbit download 30 upload veriyor. Konuşmayı test etmedim maalesef. Benim işimi görüyor muhtemelen kalacağım. Yıl sonuna kadar volte getirmeye çalışacaklarmış, zaten aramayla çok işim olmadığından bir sıkıntı yok.
Teşekkür ederim.

Hocam e devlet ile imzalıyorsunuz sonra kimlik ön arka da gönderiyorsunuz. Ondan sonra 1 gün içerisinde bana sms geldi 2 gün sonra taşınacak diye. Ben numara taşıma yaptım bu arada. Sim kartı gelmesi 2 gün, e devlet onayı 1 gün, numara taşıma işlemi 2 gün. Nedense 21 inde onaylandı fakat 23 ünde taşıdılar.
Teşekkür ederim hocam.

@Fallegan netgsm geçerken, netgsm üzerinden numara taşıma işlemini seçtiniz dimi? Birde vodafone üzerinden bir işem gerçekleştirdiniz mi yoksa her şey otamatik mi oldu? Ve genel tecrübeleriniz nedir?

@Fallegan netgsm geçerken, netgsm üzerinden numara taşıma işlemini seçtiniz dimi? Birde vodafone üzerinden bir işem gerçekleştirdiniz mi yoksa her şey otamatik mi oldu? Ve genel tecrübeleriniz nedir?
Evet numara taşıma işlemi olacak. Vodafone ile hiçbir iletişiminiz olmuyor, her şeyi Netgsm hâllediyor. Sim kartınızı aldıktan sonra onay işlemini başlatıyorsunuz yaklaşık 24 saat içerisinde Vodafone' a hat taşıma bildiriminiz gidiyor ve hattınız otomatik taşınıyor. Her şey oldukça hızlı gerçekleşti bende. 2 günde sim, 1 günde taşıma. Hattınız açılana kadar zaten önceki aktif kalıyor, bir zaman kaybınız da yok. Tecrübe olarak memnunum, 2 aydır kullanıyorum. Çekmeme gibi durum olmadı, İstanbul Anadolu yakasındayım. Hızları gayet iyi. Konuşmalar süper net denilemez ama anlaşılıyor gayet. Tavsiye ederim, 20 GB 139 TL bedava şu an diğer oparetörlere göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı