Netmaster CBW-700V modemden uzaklaşınca kopma sorunu

Gudermes

Hectopat
Türksat netten modem alan bir komşum var. Neti haberi kopup duruyor. 5m modemden uzaklaştımı bağlantı gidiyormuş. Modem markası falan gelecek ama Türksat yapabileceğimiz birşey yok diyormuş. Bu tarz bir olayla karşılaşan varmıdır ?

Netmaster CBW-700V modem markası.

Güncelleme yaptırdım tarif de ettim. Umarım yapmıştır henüz haber yok. Yardım için sağol kardeşim..

Sayın Kullanıcımız,

CBW-700V kablosuz bağlantınızı iyileştirmek için aşağıdaki linki takip ederek tarif edilen adımları izleyebilirsiniz.

CBW-700V Kablosuz Bağlantınızı İyileştirmek İçin...

Eğer sorun devam ederse her zaman NetMASTER Destek Merkezi'nden yardım alabilirsiniz. Destek Merkezimiz her gün 08:00 - 22:00 arası hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

İşte budur! Tebrikler NetMASTER! Üniversitede kullandığım modemimi evimde Uydunet olmayınca Bakırköy'de oturan ablama hediye etmiştim, bi ara FW güncellemesi yaparım ona. Süper hizmet! Tek şikayetim FW güncellemesinin olmamasıydı, onu da yaptınız! İşte hizmet budur! Müşteri memnuniyeti budur!

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı