NetMaster saniyelik internet düşüşleri

• Konuyu başlatan Lufit
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 970

Lufit

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar NetMaster Uydunet modemine sahibim. Hiç bir sıkıntı yoktu başlarda ama bu hafta bilgisayarda bağlantı kopmuyor gözüksede veya herhangi bir uyarı vermsede 15-20 sn internet kopuyor. Telefonlarda ise WIFI bağlantısı kopuyor aç kapa yapınca tekrar bağlanıyor ve düzeliyor. Ama bu internetle oyun oynamak veya bir şeyler seyretmek insanı çileden çıkarıyor. Önceden böyle bir sorunla karşılaşıp çözen var mı?

Ben bu sorunu ttnet ile yaşadım. Midemdeki ışıkların hepsi yanıyor ama lol oynarken net kopuyor ve 5-10 sn. Karakter kalıyo ve sonra düzeliyordu. Aradım bi rest attılar sorun çözüldü.

Ben bu sorunu ttnet ile yaşadım. Midemdeki ışıkların hepsi yanıyor ama lol oynarken net kopuyor ve 5-10 sn. Karakter kalıyo ve sonra düzeliyordu. Aradım bi rest attılar sorun çözüldü.
Nasıl yani? Uzaktan mı reset attılar modeme yoksa kendim reset atmam yeterli olur mu?

Sayın Kullanıcımız,

Konuyla ilgili olarak 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Danışmanlarımız kontrollerini gerçekleştirip yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,
NetMASTER

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı