Netspeed 100 Mbps paket alınır mı?

Batuhankrkz38

Hectopat
Makaleler
1
1711030986660.png

Bu paket alınır mı?

Altyapım VDSL 60Mbps'ye kadar destekliyor ve yıllardır ADSL 10Mbps Superonline kullanıyorduk internet hızından dolayı hiç memnun değildik.

Speednet müşteri hizmetleri nasıl alıp denesek iptal ederken sıkıntı çıkarıyorlar mı?

Kullanan var mı?

Bencede TurkNet alın ama Netspeed'te güzel 2 yıl falan kullandım bir sıkıntısını görmedim iptal de ettiler kolayca ama altyapınız uyuyorsa TurkNet alınonda nasıl bilmiyorum ama netsped biraz fazla yükseltiyor 6 ay garanti vermiş ondan sonra 450'yi bulur

Hesabı nızı yapın yine de ama Netspeed'e zorluk çekmessiniz kopma ya da iptal sürecinde yani ben yaşamadım.

@Batuhankrkz38 Bir netspeed kullanıcısı olarak; netspeed'in de tıpkı Turknet gibi fiyat artışlarına sahip olduğunu söyleyebilirim.
Netspeed'ten memnunum. Turknet kullanmadım ama daha çok övülüyor. Kullanan kişilere danışmak lazım.

@Batuhankrkz38 Bir netspeed kullanıcısı olarak; netspeed'in de tıpkı Turknet gibi fiyat artışlarına sahip olduğunu söyleyebilirim.
Netspeed'ten memnunum. Turknet kullanmadım ama daha çok övülüyor. Kullanan kişilere danışmak lazım.
Kayseride yaşıyorum hız değerleriniz nasıl sizin kopmalar, ping felan oluyor mu ?

60mbps altyapıyla 100lük paket alacağım bir sorun olmaz heralde.

6 ay sabit fiyat garantisi yok muydu netspeedde ?

Kayseride yaşıyorum hız değerleriniz nasıl sizin kopmalar, ping felan oluyor mu ?

60mbps altyapıyla 100lük paket alacağım bir sorun olmaz heralde.

6 ay sabit fiyat garantisi yok muydu netspeedde ?
Paket açısından sorun olmaz. Yalnız altyapınızın desteklediği kadar gücünüz olur yani 60mbps.
Altyapı çalışmaları, bölgedeki elektrik sorunları vb. durumlarda ping ve performans kaybı yaşıyorum. Lakin Online işlemlerden yazılı bir şekilde sorun bildirebiliyorsunuz ve çok hızlı bir şekilde işleme alıyorlar. Gerekirse sorun için sizi telefonla da arıyorlar.

6 ay sabit fiyat garantisi ben alırken hiç gündemde değildi bizde bu 3 ay idi.
Dünyanın en yüksek 2. Enflasyonuna sahip olan bir ülkede 6 ay sabit fiyat yalnız bir kereye mahsus verilebilir diye düşünüyorum. Bir kullanıcı olarak fark ettiğim 2-3 ayda bir ödediğim fiyat artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı