Netspeed 75 Mbps internet tam hız vermiyor

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hattım 75 Mbps hıza uygun fakat şu an hız testi yaptığımda acayip bir düşüş var. Öğlen birisiyle görüştüm düzeltemedi ben ana sağlayıcıyla görüşeceğim dedi müdahale sağlayacaklardır dedi nasıl bir müdahale fiziksel mi sistemsel mi dedim sistemsel olacağını söyledi. Şu an internet hızım bu şekilde. Sizce ne yapmalıyım ya kafayı yiyeceğim son 1 haftadır özellikle akşamları böyle oluyor normalde 68 Mbps alıyordum.

arıza.PNG

Arkadaşlar sizce hangi ISS'ye geçmem gerekiyor?

Son düzenleme:
Hocam Netspeed kullanıcısı değilim fakat son 1 aydır Netspeed kullanıcıları son bakımdan sonra sorun yaşıyor gerek hız, gerekse modemin IP alamaması ve sürekli internetten kopması sorunlarından ötürü. Bu nedenle sorun sizden kaynaklı olmayabilir. ISS arayışındaysanız Millenicom'u bizzat kullanıcısı olarak asla önermem. Tabii sizin için ping değerleri çok da önemli değilse geçebilirsiniz. Alternatif olarak TurkNet düşünülebilir.

Son düzenleme:
Hocam Netspeed kullanıcısı değilim fakat son 1 aydır Netspeed kullanıcıları son bakımdan sonra sorun yaşıyor gerek hız, gerekse modemin IP alamaması ve sürekli internetten kopması sorunlarından ötürü. Bu nedenle sorun sizden kaynaklı olmayabilir. ISS arayışındaysanız Millenicom'u bizzat kullanıcısı olarak asla önermem. Tabii sizin için ping değerleri çok da önemli değilse geçebilirsiniz. Alternatif olarak TurkNet düşünülebilir.

TurkNet geçmeyi düşünüyorum günlerdir söylüyorum ilgilenmiyor Netspeed. Sorun kimden kaynaklı onu da anlamıyorum. Aslında modem arayüzünde 75Mbps hat hızı görüyorum ama o hızı alamıyorum ya.

Kasım ayında her şey iyiydi, aralığın sonlarına doğru bakım çalışması yaptılar her şey sarpa sardı. Tüm güvenim sarsıldı cidden. Umarım kısa sürede düzeltirler.

Kasım ayında her şey iyiydi, aralığın sonlarına doğru bakım çalışması yaptılar her şey sarpa sardı. Tüm güvenim sarsıldı cidden. Umarım kısa sürede düzeltirler.

Bakım çalışması derken benim haberim yok neyle ilgili? Ayrıca ben modemde 75 Mbps görüyorum bugün TurkNet'ten baktım bana en fazla altyapıda 50 Mbps veriyor olarak gözüküyor bu nasıl oluyor peki.

Bakım çalışması derken benim haberim yok neyle ilgili? Ayrıca ben modemde 75 Mbps görüyorum bugün TurkNet'ten baktım bana en fazla altyapıda 50 Mbps veriyor olarak gözüküyor bu nasıl oluyor peki.
Hocam 21 aralıkta bakım çalışması yaptılar, o günden sonra sapıtıyor. Almam gereken hızın çok altında alıyorum, ping dalgalanması oluyor. Kullanıcı geneli sorunlar böyle. hat değerlerinde bende 83 mbps görüyorum ama aldığım hız 6-30 arasında değişken.

Hocam 21 Aralıkta bakım çalışması yaptılar, o günden sonra sapıtıyor. Almam gereken hızın çok altında alıyorum, ping dalgalanması oluyor. Kullanıcı geneli sorunlar böyle. Hat değerlerinde bende 83 Mbps görüyorum ama aldığım hız 6-30 arasında değişken.

Aynen öyle benim de başkan ne yapacağız ya ne yapmak lazım ben TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Bu yıl bana yaramadı, neye iyi güzel dediysek sonunda hep yanıldık. Online işlemlerden şikayet oluşturdum, şuanlık internete ihtiyacım yok finallere odaklıyım, bu süre zarfında çözemezlerse farklı iss geçmenin zamanı gelmiştir demektir.

Bu yıl bana yaramadı, neye iyi güzel dediysek sonunda hep yanıldık. Online işlemlerden şikayet oluşturdum, şu anlık internete ihtiyacım yok finallere odaklıyım, bu süre zarfında çözemezlerse farklı ISS geçmenin zamanı gelmiştir demektir.

Ben geçeceğim bir de bugün dediğim gibi TurkNet sitesinden abone ol kısmından baktım 50 Mbps gösteriyor hat oysaki ben 75 Mbps alabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı