NetSpeed abonelik iptali

Yer
Mersin
Merhaba, Superonline'a geçiş yapacağım için mevcut NetSpeed internetimi iptal etmek istiyorum, sitesinde yazan müşteri hizmetlerini arıyorum ama asla açmıyorlar. 20-25 dakikadır bekliyorum. [email protected] adresine iptal dilekçemi ve kimlik fotoğrafımı gönderdim. Yeterli olur mu? Müşteri hizmetleriyle asla iletişime geçemiyorum çünkü.

Normalde e-Devlet'ten yapılıyor diye biliyorum ama NetSpeed o şekilde iptal edilmiyor sanırım.

Belgeleri kargolayarak iptal ediyorsun. Ben yıllar önce öyle iptal etmiştim Netspeed'i. Değişmediyse tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Superonline'a geçiş yapacağım için mevcut NetSpeed internetimi iptal etmek istiyorum, sitesinde yazan müşteri hizmetlerini arıyorum ama asla açmıyorlar. 20-25 dakikadır bekliyorum. [email protected] adresine iptal dilekçemi ve kimlik fotoğrafımı gönderdim. Yeterli olur mu? Müşteri hizmetleriyle asla iletişime geçemiyorum çünkü.

Normalde e-Devlet'ten yapılıyor diye biliyorum ama NetSpeed o şekilde iptal edilmiyor sanırım.
Kargolamanıza gerek yok. Daha dün iptal ettim. Mail atmanız yeterli.

Belgeleri kargolayarak iptal ediyorsun. Ben yıllar önce öyle iptal etmiştim Netspeed'i değişmediyse tabii.
Biraz araştırdığımda mail yoluyla belgeleri atarak iptal edildiği yazıyordu, o yüzden böyle yaptım da yine de müşteri hizmetlerine de sorayım dedim ama ulaşmak imkansız ötesi maalesef.

Netspeed ben de kullandım, bunları yaptım ve iptal oldu. Kargolamanıza gerek yok.
Kargolamanıza gerek yok. Daha dün iptal ettim. Mail atmanız yeterli.
Tamam öyleyse, teşekkür ederim.

Cidden mi ya... Formu çıktı alıp doldurup imzalayıp göndermemiz mi gerekliymiş?
Evet hocam, aynen o şekilde. 1 sayfalık form var, onun çıktısını alıyoruz ve arkalı önlü kimlik fotoğrafıyla belirtilen mail adresine gönderiyoruz. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp doğrulatırsanız iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı