Çözüldü Netspeed ADSL'den VDSL'e geçiş ne kadar sürer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OrnitorenkPepsi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün ilk defa bir VDSL portunun açık olduğunu görüp hemen Netspeed'i aradım ve onlar da onayladılar ve işlemin bitince bildirileceğini söylediler fakat ben 1 saate olur diye bekliyordum. Normalde ne kadar sürüyor bu geçiş işlemi bilen var mıdır?

Çözüm
Güncelleme: Bugün saat 16.20 gibi VDSL portuna geçişin tamamlandığını söylediler fakat hatta bir sorun olduğu için geçemedim ve maalesef ekipleri beklemek zorunda kaldım, umarım yakın sürede düzelir. İşin komik tarafı hat geliyor fakat ADSL2+ gösteriyor ve değerler düşük ve internet yok. :')

Güncelleme 2: İnternet hattımın geçişi sağlanmış ve ben de kimlik doğrulaması ile uğraştım ve VDSL Vlan'ı 35 yapmadığımdan interneti alamamıştım ama onu araştırınca buldum ve şimdi hat değerlerimi koyacağım:

Eski:
1657458462970.png

Yeni:
1657458491997.png
Bölgenizdeki Türk Telekom ekibinin yoğunluğu ve çalışma hızına bağlıdır. Çünkü burada zaman alan şey saha dolabına hükmeden şirketin(TT) gelip sizin bağlantınızı VDSL portuna taşımasıdır. İSS için yeni paket tanımlaması anında gerçekleşen bir iş.

Ben 9 ay kadar önce Türknet üzerinde ADSL->VDSL geçiş yaptığımda 3-4 saat içinde yapıldı diye hatırlıyorum. Bugün de 11:45'te yazlık eve nakil başvurusu yaptım. Modemi önden göndermiştim bizimkilere. Akşam olmadan kullanmaya başlamışlar. Ciddi bir iş yükü yoksa port değişimi de nakil işlemi de saatler içinde bitiyor.

Güncelleme: Bugün saat 16.20 gibi VDSL portuna geçişin tamamlandığını söylediler fakat hatta bir sorun olduğu için geçemedim ve maalesef ekipleri beklemek zorunda kaldım, umarım yakın sürede düzelir. İşin komik tarafı hat geliyor fakat ADSL2+ gösteriyor ve değerler düşük ve internet yok. :')

Güncelleme 2: İnternet hattımın geçişi sağlanmış ve ben de kimlik doğrulaması ile uğraştım ve VDSL Vlan'ı 35 yapmadığımdan interneti alamamıştım ama onu araştırınca buldum ve şimdi hat değerlerimi koyacağım:

Eski:
1657458462970.png

Yeni:
1657458491997.png

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı