NetSpeed alınır mı?

Makaleler
4
Daha fazla  
NetSpeed alınır mı? 63 TL'ye 35 Mbps 100 GB kota. 1 haftadan az sürede 100 GB biter fakat bittiğinde 16 Mbps'e mi düşüyor? Hazır kampanya varken değerlendirmek istiyorum. Göknet gibi beş para etmez internet kullanıyorum. Sabah 13 Mbps, akşam 6-7 Mbps veriyor. Gerçi bizimkiler internet değiştirmeye yanaşır mı, uğraşmak isterler mi, onu da bilmiyorum, neyse.

NetSpeed alınır mı? 63 TL'ye 35 Mbps 100 GB kota. 1 haftadan az sürede 100 GB biter fakat bittiğinde 16 Mbps'e mi düşüyor? Hazır kampanya varken değerlendirmek istiyorum. Göknet gibi beş para etmez internet kullanıyorum. Sabah 13 Mbps, akşam 6-7 Mbps veriyor. Gerçi bizimkiler internet değiştirmeye yanaşır mı, uğraşmak isterler mi, onu da bilmiyorum, neyse.

Onun yerine speedmax avantaj alın hocam fiyat farkı fazla değil kotası da yok.

Hızda değişiklik olmadığı belirtilmiş. Kotayı aştığın takdirde en fazla 76 TL ödeyip sınırsız kullanmaya devam ediyorsun. Basit şekilde paket 76 TL ve sınırsız gibi düşünülebilir.

''100 GB Smart Kota
Her Ek 1 GB 50 Kr
76 TL’ye ulaşınca sınırsız''

Hızda değişiklik olmadığı belirtilmiş. Kotayı aştığın takdirde en fazla 76 TL ödeyip sınırsız kullanmaya devam ediyorsun. Basit şekilde paket 76 TL ve sınırsız gibi düşünülebilir.

''100 GB Smart Kota
Her Ek 1 GB 50 Kr
76 TL’ye ulaşınca sınırsız''
Hocam evde faturaları babam ödediğinden dolayı 76 TL olan internete yanaşacağını pek sanmıyorum. 35 MBPS limitsiz internet mükemmel fiyat 76 TL. Fakat babam'a 15 tl fazla vermesini de ikna edebileceğimi sanmıyorum :/ gerçi abonelik değiştirsek diye ikna da edemeyebilirim. 60-65 TL arası 16-24 arası sınırsız ucuz internet arternatifleri varsa linkini atabilir misiniz? İnternet değiştirmek istememin sebebi geforce now.
Onun yerine speedmax avantaj alın hocam fiyat farkı fazla değil kotası da yok.
speedmax kampanya ismi değil mi zaten netspeed? Ha anladım 76 liralık paketi mi diyorsunuz?

Firmaların paketleri genelde 80-100 TL aralığında ve hattının alabileceği maksimum hızı verecek şekilde basitleştirilmiş durumda. Yani hattı 75 Mbps destekleyen de 20 Mbps destekleyen de aynı parayı ödüyor gibi bir duruma geldik. Daha uygun fiyatlı ve sınırsız bir alternatif ben bilmiyorum açıkçası.

Firmaların paketleri genelde 80-100 TL aralığında ve hattının alabileceği maksimum hızı verecek şekilde basitleştirilmiş durumda. Yani hattı 75 Mbps destekleyen de 20 Mbps destekleyen de aynı parayı ödüyor gibi bir duruma geldik. Daha uygun fiyatlı ve sınırsız bir alternatif ben bilmiyorum açıkçası.
Altyapım 50 destekliyor, teşekkürler.

Hocam evde faturaları babam ödediğinden dolayı 76 TL olan internete yanaşacağını pek sanmıyorum. 35 Mbps limitsiz internet mükemmel fiyat 76 TL. Fakat Babam'a 15 TL fazla vermesini de ikna edebileceğimi sanmıyorum :/ gerçi abonelik değiştirsek diye ikna da edemeyebilirim. 60-65 TL arası 16-24 arası sınırsız ucuz internet arternatifleri varsa linkini atabilir misiniz? İnternet değiştirmek istememin sebebi GeForce Now.

Speedmax kampanya ismi değil mi zaten NetSpeed? Ha anladım 76 liralık paketi mi diyorsunuz?

Hocam o internet değişiminde bende uğraştım babamla azcık ikna kabiliyetiniz varsa ikna edersiniz. Bizde zor ikna oldular ama sonra kabul ettiler. Sende benim gibi tahatütsüz olmasından söylenip ikna edersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı