NetSpeed alınır mı?

Speed Pro 75Mbps VDSL kullanıcısıyım, vadettikleri hızı da veriyorlar, ping sorunu da yok. İlk bağlandığında 20mbps gösteriyordu, müşteri hizmetlerini aradık kabloyu gözden geçirin dediler. Gerçekten de sorun ondaymış, düzeldi splitter'ı kesince. Bir sorun yaşamazsınız, alınır.

Tebrik ediyorum. Kolay değil bu arada bu istatistiği elde etmek. Telnet 23 portuyla mı yaptınız? :)

Bu arada hat Fast gösteriyor ama umarım doğrudur. @Patrixcs Fastpath açık gösteriyor değil mi? Ben öyle anlıyorum bu istatistikten ama direkt fastpath yazmayınca bir kuşku etmedim değil.

Fast olunca ne oluyor? Daha mı iyi?

Bu bilgiye nasıl ulaşabilirim bende de gözükmüyor çünkü. Bulduğunuz kaynağı atarsanız ben de bakmak isterim.

Öncelikle xshell 7 indirin. Açtıktan sonra aşağıda bıraktığım düğmeye tıklayın.

1617990632835.png

Ardından aşağıda gösterdiğim gibi yapıp connect e tıklayın. Veya ok deyip soldaki yerden de girebilirsiniz.

1617990905677.png

Sonra "airxxxx login:"yazan yere root yazıp enter a basın.
Ardından password soracak. AirTies modemlerde password olmadığı için ben hiçbir şey yazmadan enter dedim. Sizin modem arayüzü şifreniz varsa onu girin. Girdikten sonra aşağıda verdiğim kodları sırasıyla yazarsanız olacaktır.

cd /usr/bin

ardından

dsl_status

Sonra orada çıkacaktır zaten istatistikler:).

Öncelikle xshell 7 indirin. Açtıktan sonra aşağıda bıraktığım düğmeye tıklayın.

Eki Görüntüle 966460

Ardından aşağıda gösterdiğim gibi yapıp connect e tıklayın. Veya ok deyip soldaki yerden de girebilirsiniz.

Eki Görüntüle 966466

Sonra "airxxxx login:"yazan yere root yazıp enter a basın.
Ardından password soracak. AirTies modemlerde password olmadığı için ben hiçbir şey yazmadan enter dedim. Sizin modem arayüzü şifreniz varsa onu girin. Girdikten sonra aşağıda verdiğim kodları sırasıyla yazarsanız olacaktır.

cd /usr/bin

ardından

dsl_status

Sonra orada çıkacaktır zaten istatistikler:).
Çok sağolun deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı