Netspeed alternatifi nedir?

Zaman zaman çok ani ve büyük düşüşler oluyor hızda örnek indirmede 1mb 2mb oluyor arada 3-4mb oluyor ortalama 20-33mbps hız wi-fi kablo hiç farketmiyor modemin yanında herşey.

Comnet zam yapacak mı? 6ay sonra geliyor diyorlar geç geliyor olsada hat taşıma bekleme süresi var mı? 3ay bekleme süresi var mı

Comnet zam yapacak mı? 6ay sonra geliyor diyorlar geç geliyor olsada hat taşıma bekleme süresi var mı? 3ay bekleme süresi var mı
hocam geçişlerde herhangi bir kesinti olmaz mevcut portunuzla geçiş yapıyorsunuz. zam olayını bilmiyorum fakat en son mart ayında zam yaptılar sanırım. o yüzden yakın zamanda zam gelmez gibi bana göre. Fakat taahhütsüz firmalar içerisinde müşteri hizmetleri zayıf comnet'in, port ve hizmet TTNET'e ait olunca VDSL alt yapıda pek yardımcı olamıyor firmalar. BTK kuralı gereği geçiş yaptığınız firmada 3 ay kalmanız gerekiyor , yani yılda 4 kez ISP değişikliği yapabiliyorsunuz.

Bunları anlatsan da herkes anlamıyor hocam. ISS'lik bir durum değil maalesef, mesela ben Türknet'e kızıyorum sadece. Neden? Çünkü ciddi anlamda zamları çok erken yapıyor, diğer ISS'ler nasıl geç yapabiliyorsa bunlar da yapabilir.

Diğer firmalar da Turknet kadar yatırım yapmıyor, öyle bir durum var. Turk Telekom, Turkcell Superonline gibi devler 1000 Mbps gibi hızları Turknet'e göre çok daha pahalıya satıp, çok daha az genişlemeye yer verdi. Bulunduğum noktada maalesef bugün için yok, olsa direkt geçeceğim ISS Turknet Gigafiber olurdu. Netspeed ve benzeri iyi hizmet veren ISS'ler olsa da Turknet yüksek hızlı İnternet konusunda iyi işler yapıyor.

Merhaba,
Mevcut fiyat civarında yüksek paket isterseniz.
200Mbps 219.90TL olması lazım.
Fakat mevcut firmanızdan ucuz ve ideal paket isterseniz.
100Mbps 169.90TL olmaksa lazım.
e-Devlet ile güvenli hızlı geçiş imkanı 1dk sürmekte onay vermek.
Discord topluluğu mevcut.
Yılda 1 zam yapmaya özen gosteren ve Haziran'da zam planı olmayan firma.
Millenicom, Türk Telekom abonesi olarak fixnet haziran ortası inşallah geçeceğim konuda açarım. Fixnet müşteri hizmetleri ile goruşmeni öneririm.
Şeffaflık lg.fixnet.com.tr

Denemedeni ortalama daha en az 100 firma daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…