Netspeed çöktü mü?

Netspeedi 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum memnundum Şu 1 haftadır sorunlar var bence netspeed bu sorunların üstesinden gelecektir

Arkadaşlar vpn programınız varsa deneyin bir arkadaş yazmış.Bende sadece chrome free eklenti var 100-200 kb olan hız değerleri 15-20 mbit çıktı eğer program varsa şuanlık çözüm yapabilirsiniz

Arkadaşlar VPN programınız varsa deneyin bir arkadaş yazmış. Bende sadece Chrome free eklenti var 100-200 KB olan hız değerleri 15-20 Mbit çıktı eğer program varsa şu anlık çözüm yapabilirsiniz.

Hiçbir işe yaramıyor. Sorun sunuculardan kaynaklı. Speedtest yaptığında çoğu kullanıcıda normal değerlerine yakın değerler çıkıyor ama hiçbir siteye erişim sağlanamıyor.

Yıllardır %90 sorunsuz kullandığımız çok iyi müşteri hizmetleri olan Netspeede şundan çekiyoruz 2 gündür. Ama hak ediyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
si=yIv66vWeZ8GTkIxp

Bir arkadaş Netspeed desteğe yazdı ve cevap olarak bu şekilde yanıt verdiler. Merak eden varsa bu sorunun sebebini paylaşayım:

20 dk sonra LoL MSI turnuvası başlayacak olanlara bak çıldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…