Netspeed çöktü mü?

Şuan biraz kendine geldi bende. Yine yavaş ama bekleyince açılıyor en azından. Cidden yordu artık ya, neye geçersem geçeyim aynı olacak zaten o yüzden çaresizce kabullendim.

Şuan biraz kendine geldi bende. Yine yavaş ama bekleyince açılıyor en azından. Cidden yordu artık ya, neye geçersem geçeyim aynı olacak zaten o yüzden çaresizce kabullendim.
valla usta bu türkiye alt yapısı nolacak hiç bilmiyorum yeni internet sitelerine giriş yapabilidm

valla usta bu türkiye alt yapısı nolacak hiç bilmiyorum yeni internet sitelerine giriş yapabilidm

Açıkçası, önceden böyle bir sıkıntı yaşamadım ama şu son günlerdeki sorunlar gerçekten yordu, bezdirdi. Bilgisayar üzerinden para kazanıyorum ama Netspeed sağ olsun, kazanamıyorum. Umarım hızlıca düzelir ama pek güvenim yok. Beklemekten başka çarem yok.

3 kurusluk sunucu hizmetiyle 100 lira kar etmeye çalışıyorlar, eşyanın tabiatına aykırı, çakal esnaf zihniyeti her sektörü sarmış, yasa yok, kanun yok, denetleyen yok, yaptırım uygulayan yok, bu adamlar hiç hizmet vermezse devletin bunlara keseceği ceza da yok, bu millete müstehak.

3 kurusluk sunucu hizmetiyle 100 lira kar etmeye çalışıyorlar, eşyanın tabiatına aykırı, çakal esnaf zihniyeti her sektörü sarmış, yasa yok, kanun yok, denetleyen yok, yaptırım uygulayan yok, bu adamlar hiç hizmet vermezse devletin bunlara keseceği ceza da yok, bu millete müstehak.

Download 32 gösteriyor da bu nasıl 32? YouTube'da video bile oynatamıyor.
1751048039697.png

Durum bu olmasın :D Oyunlar bile açılmıyor artık

Telefon ile ulaşabilen oldumu açıklama ne diyorlar acaba ?

2 yıldır sıkıntısız ve memnun kullanıyordum fakat bu 1 hafta boyunca olan amatörlükleri ve eksikliklerli sonucu pazartesi günü düzelmiş olmazsa türknete geçeceğim.

Arkadaşlar bilginiz varsa bi el atın be :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı