Netspeed çöktü mü?

1Mbit internet sayfalar resimler yüklenmiyor ping +1000 telefonda 30 dk geçti açan yok.
1751043269169.png

Needspeed sık çökmeye başladı cep telefonu interneti kota aşmaya başladı o sebeple. 0.5 MB bağlantı hızı 2.5 MB upload hızı komedi. Müşteri hizmetleri ve arıza kayıt ulaşılamıyor. Bekleyen kişi sayısı belli değil, ne kadar bekleyeceğinizi Allah biliyor. 10-15 dakika bekletiliyorum kimse açmayınca biraz bekleyip tekrar tekrar arıyorum sevgilim olsa bu kadar uzun süre telefonda beklemem. Eski aboneyim her fatura dönemi sonunda olağan kesintiye alıştım da artık iyice rahatsız edici oldu. Muhtemelen bu ay son ayları aboneliği kapatacağım ulaşılamayan müşteri hizmetleri olması çok sıkıntı...Bilgilendirme yok, açıklama yok hızlar zaten sadece idare eder seviyede fiyatta çok uygun değil eski aboneyim diğer firmalarla arada sadece 50-60 TL var. Kardeşim TurkNet kullanıyor memnun bende ona geçeceğim sanırım.

Vodafone’a geçtim. ISS’ler artık bana güven vermiyor; ne zaman çökecekleri belli değil. Biraz da Vodafone’u deneyeyim dedim. Önceden VDSL Vodafone kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Şimdi de fiberini deneyeceğim.

Şu anda hız testi -0.2MB. Hepsi kötü ama bu açık ara önde görünüyor. Hackleniyor olmaları ya da saldırı altında olmaları bahane değil. Her firma zaten düzenli saldırı altında normal olarak. Normal olmayan hiçbir açıklama yapamamaları. Telefonlar da saldırı altında değil. Müşterileri uyarmaları böylece en azından Wi-Fi ile internete bağlı olmadıklarında bilgileri olmasını sağlamak çok zor değil. Müşteriye verilen değer Sıfır -0-...

Beceriksizlikten ziyade yapabileceği bir şey yok ki. Telekom altyapısı olmadan Netspeed diye bir firma kalmaz. Telekom'a bağımlı durumda. Ama bu kadar kesinti olmaz zaten dalga geçiyorum mantıklı bir sebep yok. Ben siber saldırı olayına inanmıyorum 2 sene önce de aynı bahaneyle millet mağdur oldu.
yani en azından anlamlar öyle bir şey olsa anlamaları zor değil. katılıyorum ona ben de inanmıyorum.

Bugün benimkini de bağladılar ve durum aynı 100Mbps internet almış olmama rağmen yerlerde sürünüyor işin saçma yanı bunun hakkında bir açıklama yapmamış olmaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı