Netspeed çöktü mü?

Ortada bir bant daraltma söz konusu, çocuk kandırır gibi siber saldırı diyorlar. Aynen Rus hackerlar her gün aynı saate oturup saldırı yapıyorlar 4 gündür. Dolandırıcı bir şirket tüketici mahkemesine başvuracağım yıllık peşin ödedim ücret iadesi istiyorum.

Yine yavaşladı.

Ben de birazdan Telekom'a uğrayacağım. 2 yıldır kullanıyorum ama böyle bir durumu kabul edemem artık buraya kadar.

patladı yine geceye kadar böyle mi kullanıcağız şimdi.Bu sefer artık yavaşlama değil internet kesilip duruyor hiz testi siteleride açılmıyor nedense

Son düzenleme:
Ne oluyor ya az önce geldi gibi oldu. 100 Mbps altyapım 200 Mbps sabit verdi.

patladı yine geceye kadar böyle mi kullanıcağız şimdi.Bu sefer artık yavaşlama değil internet kesilip duruyor hiz testi siteleride açılmıyor nedense
Beyler ozaman turknete geri dönme vakti geldi gibi duruyo onlarında farkı yokta hizmet istiyoruz fazla ödeyecegiz mlsf

Ne oluyor ya az önce geldi gibi oldu. 100 Mbps altyapım 200 Mbps sabit verdi.
Beyler ozaman turknete geri dönme vakti geldi gibi duruyo onlarında farkı yokta hizmet istiyoruz fazla ödeyecegiz mlsf
Ben saldım şu an telefondayım TurkNet ile 50 TL fazla veirirm ama en azından bugün patladı mı derdi olmaz sıktı artık.Türknet hatlarında yoğunluk var sanırım onlarda yeni abonelik için bile sırada bekliyorum

Siber saldırı diye bir yalan uydurmuşlar yiyene afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…