GkhanKlc
Hectopat
50 önermiyor max 50 veriyor anlamadım bende .o zaman siz direkt 100'lük alın vdsl daha mantıklı. Neden 50 öneriliyor ki?
Son 5 dk dir internet stabilt indirme değerleri 70 üzeri düzeldi gibi sanki
50 önermiyor max 50 veriyor anlamadım bende .o zaman siz direkt 100'lük alın vdsl daha mantıklı. Neden 50 öneriliyor ki?
Altyapının verdiği en yüksek hızı veriyordu sözde bir ara. 85lik hattıma 35lik paket önerdiler şaka gibiTürknet'in 75 mbps paketi yok mu 50 -100 -1000 mi var sadece
Valla çok saçmaymış. O zaman kablonet biraz daha mantıklı geliyor bana sizin için.Altyapının verdiği en yüksek hızı veriyordu sözde bir ara. 85lik hattıma 35lik paket önerdiler şaka gibi![]()
Düzeldi gibi arkadaşlar sizde durumlar nasıl.
2 saatir dc den giremediğim oyuna girebildim ama önceki 40 pingim şuan stabil 60 olmuşBende de öyle gözüküyor. Anlık olarak LoL oynuyorum ve euna sunucularına bağlıyım, aldığım ping 46 ms.
Bakacağım hocam araştırıyorum.Valla çok saçmaymış. O zaman kablonet biraz daha mantıklı geliyor bana sizin için.
Gece sistemin yükü rahatladığı için sorunlar azalıyor. Akşam 8 en yoğun saat olduğu için patlak vermesi normal. Eğer komple çözülmüş olsa mutlaka bildirim yayınlanırdı.İnşallah yarın tekrar başlamaz geceye özel saldırıyı kesiyorlar derlerse şaşırmam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.