Netspeed çöktü mü?

Kalan yarışmacılara başarılar diliyorum, TurkNete geçmeye karar verdim şuan arıyorum.
20 dk dır yeni abonelik için müzik dinlettiler sinirilendim kapattım ya.Netspeedden kaçalım derken yeni abonelikde bu kadar müzik dinleten firma sorun olsa ne yapar acaba ?Kapatınca birde geri arıyorlar yine müzik dinletiyorlar

Ben de peşin ödedim 1 yıllık 3 ay kaldı. TurkNet nasıl onlarda sıkıntı var mı eskiden kullanıyordum zam yaptılar diye Millenicom'a geçmiştim sonra Şok Net en son Netspeed.

Şu an Netspeed kullanıyorum ben de 5/12 ayımdayım, TurkNet'e gelecek olursak benim için fiyat haricinde bir sıkıntısı olmadı. Tekrar geçmeyi düşünüyorum fakat Netspeed aradaki kullanılmayan farkı alan var mı emin değilim, bir forumda kullanılmayan aylar iade edildiğini söylediklerini gördüm fakat yine de kuşkuluyum.

Türknete başvuru yaptım ben de. Geçiş işlemlerinin tamamlanıp kullanıcı adı ve şifrenin verilmesini bekliyorum. Güle güle netspeed.

Bu senaryo bir yerden tanıdık gelmeye başladı 😀 aynı senaryoyu yapan malum firmaya 2000₺ kaptırdım, tüketici haklarına şikayet edip tüketici hakları benim mağdur olduğumu söylemesine rağmen aylardır kaybettiğim para da yatmadı. Allah'tan buraya peşin ücret vermedim. Bence siber saldırı falan hikaye bunlar Telekom tarafından muhtemelen sınırlandırıyorlar çünkü ne hikmetse gece saatleri hatlarda yoğunluk olmadığı zaman internet düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı