Netspeed çöktü mü?

Geçiş aşamasında hocam şu an. En geç pazartesi veya salıya tamamlanır diye düşünüyorum. O hızı vereceklerini söylediler, bakalım.

Sizin de türknetde Max çıkan hız 35 ama +75 mi alıyordunuz Netspeed ile? Bende türknetde 50 çıkıyor ama Netspeed'de 90 gösteriyor 75 kullanıyorum

Sizin de türknetde Max çıkan hız 35 ama +75 mi alıyordunuz Netspeed ile? Bende türknetde 50 çıkıyor ama Netspeed'de 90 gösteriyor 75 kullanıyorum.

Hocam SNR margin değerinin düşmemesi adına zaten tam kapasite vermez ISS firmaları. Max hızın 15Mbps altını verirler genelde. 85Max alabiliyorum Netspeed 70-75 arası gidip geliyordu.

Hocam SNR margin değerinin düşmemesi adına zaten tam kapasite vermez ISS firmaları. Max hızın 15Mbps altını verirler genelde. 85Max alabiliyorum Netspeed 70-75 arası gidip geliyordu.
Sizmi aradınız onlar tarafında mı dönüş oldu. 2 kişi ile konuştum 2 side kesin bir şey söyleyemedi bana TT de 62 gösteriyor Max deyip durdular. Ekran görüntüleri attım modem arayüzü Netspeed arayüzü bir şey diyemediler. Geçişden sonra belki verebilir deyip duruyorlar

Ondan şimdi iptal etmeye çalışsammı diyorum hem daha yüksek ücret hem de daha düşük hız. Netspeed düzeldi şu an ama yarın ne olacak belli değil. Müşteri hizmetleri yarın için bir garanti vermiyor

Ben aradım hocam. Durumu izah ettim tekrar sitede böyle gözüküyor DSL bilgilerimde 85Mbps gözüküyor diye, anlayışla karşıladılar. Aynı gün aramayın, farklı gün arayın yeni başlayan bir Mh'ye denk gelirseniz bana 35dedikleri gibi size de 50'yi dayatırlar.

2888080 mi aradınız.Ordan yeni abonelik kısmı ile mi konuştunuz yoksa mevcut abonelik den mi bağlandınız

Netspeed düzeldi galiba ben LoL girdim pingsiz lagsız oynadım rahat rahat.

Netspeed düzeldi galiba ben LoL girdim pingsiz lagsız oynadım rahat rahat.
Geçişi başlatmadınız mı siz. Düzeliyor sonra ertesi gün yine aynı.

Evet o numaradan yeni abonelik(1) ardından geçiş yapacağımı söyledim.
Ben aradığımda aktivasyon süreci içindesiniz diyerek sms ile takip linki atıyor sonra telefonu kapatıyor müşteri hizmetlerine bağlanma seçeneği yok

Son düzenleme:

Şu an aradıysanız mesai saatleri dışı, yarın 850 288 8081 numarasından da ulaşabilirsiniz TurkNet'in numarası bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…