Netspeed çöktü mü?

Vallahi başvurdum hocam ama en azından biraz düzelsede kullabilsek sonuç 1 -2 gün daha böyle giderse kimse kalmaz Netspeed de zaten.

Umarım turknetde Netspeed de aldığım değerleri alabilirm ping ve download olarak tek sıkıntı gözümde o şu an benim için.

Tam olarak aynı değerleri alacağınızı düşünmüyorum. Altyapınız aynı olsa da firmadan firmaya nedense verilen hızlar değişiyor. TurkNet kullandığım zaman 50 Mbps alıyordum ve kopup duran bir bağlantım vardı. Netspeed'e geçtikten sonra 60-65 arası hız almaya başlamıştım değerler de stabildi fakat bu sorun çıktı😀 şu an aldığınız hizmetten daha iyi bir hizmet alacağınız kesin hoşunuza gitmezse taahhüt gibi bir zımbırtı olmadığı için de başkasına geçersiniz.

An itibarıyla bu firmanın da sonunun Comnet gibi olacağını düşünerek Turkcell Superonline 200Mbps paketine geçmiş bulunmaktayım. 6 ay 550₺ diğer aylar 650₺ olarak aldım. Saat 12 civarı geçiş işlemini başlattım az önce internetim kuruldu ve aldığım değerleri aşağıya ekledim. Herhangi bir modem ücreti vs aktivasyon ödemedim. Gelip kabloyu modemin olduğu yere kadar çektiler.

Eki Görüntüle 2522697
Tt fiber altyapısıyla mı alıyorsun bu interneti hocam , ben tt fiber altyapısindayim Superonline'dan alabilir miyim bu fiyattan hizmet.

An itibarıyla bu firmanın da sonunun Comnet gibi olacağını düşünerek Turkcell Superonline 200Mbps paketine geçmiş bulunmaktayım. 6 ay 550₺ diğer aylar 650₺ olarak aldım. Saat 12 civarı geçiş işlemini başlattım az önce internetim kuruldu ve aldığım değerleri aşağıya ekledim. Herhangi bir modem ücreti vs aktivasyon ödemedim. Gelip kabloyu modemin olduğu yere kadar çektiler.

Eki Görüntüle 2522697
İptali nereden yaptın? Verdikleri aletleri geri kargoladın mı?

TT fiber altyapısıyla mı alıyorsun bu interneti hocam, ben TT fiber altyapısindayim Superonline'dan alabilir miyim bu fiyattan hizmet.

Superonline kendi altyapısın kullandığı için vermiyorlar farklı bir yere taşındığımda altaypınız yok demişlerdi ve altyapı olmadığı için taşıyamadım artısı taahhütden kaynaklı cezai işlem uygulayamadılar ve taahhüdüm bitmeden Superonline'dan ayrıldım.

Eki Görüntüle 2522697

Bende seninle aynı düşüncedeyim ilk önce TurkNet kullandım ama altyapımdan kaynaklı modem kendini yeniden başlatıp duruyordu sonra Netspeed'e geçtim ve 2 yıl kullanımımdan sonra böyle çökmeler yaşayınca ISS'lere güvenim çok kalmadı bende Vodafone fibere geçtim GPON olduğu için yapay zekalı modemleri cezbetti beni.

Tam olarak aynı değerleri alacağınızı düşünmüyorum. Altyapınız aynı olsa da firmadan firmaya nedense verilen hızlar değişiyor. TurkNet kullandığım zaman 50 Mbps alıyordum ve kopup duran bir bağlantım vardı. Netspeed'e geçtikten sonra 60-65 arası hız almaya başlamıştım değerler de stabildi fakat bu sorun çıktı😀 şu an aldığınız hizmetten daha iyi bir hizmet alacağınız kesin hoşunuza gitmezse taahhüt gibi bir zımbırtı olmadığı için de başkasına geçersiniz.
hocam inş olmaz dediğin gibi modem 90 hız sitesi 75 gösteriyor ama turknet max 62 görünüyor dedi arada kaldım ama hiç yokdan iyidir alıştım yüksek hıza düşmesinide pek istemiyorum.

Hala aynı oyunlara girilmiyor. 4K film izleniyor ama oyunlar sayfalar leş gibi

Son düzenleme:
hocam inş olmaz dediğin gibi modem 90 hız sitesi 75 gösteriyor ama turknet max 62 görünüyor dedi arada kaldım ama hiç yokdan iyidir alıştım yüksek hıza düşmesinide pek istemiyorum.

Hala aynı oyunlara girilmiyor. 4K film izleniyor ama oyunlar sayfalar leş gibi
hocam bende şuanlık giriliyo gibi duruyo ama sonuç gene turknete geçtim bakalım turknet pişman etmez inş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı