Netspeed çöktü mü?

Bence iptal etmeyin derim. Evet sesli onayda geçişi iptal etmek istiyorum deyip feshedebilirsiniz. Akşamına tekrar çöküp çökmeyeceği belli değil.
Tekrar konuştum bugün hız olayı için hala kesin bir şey söyliyebilen müşteri hizmetleri çıkmadı. Arıza kaydı açarsınız ekipler gelip bakar diyor. Ne arıza kaydı 2 senedir 75 Mbps internet kullanıyorum söylüyorum bir kesin bilgi veremiyorlar.

Tekrar konuştum bugün hız olayı için hala kesin bir şey söyliyebilen müşteri hizmetleri çıkmadı. Arıza kaydı açarsınız ekipler gelip bakar diyor. Ne arıza kaydı 2 senedir 75 Mbps internet kullanıyorum söylüyorum bir kesin bilgi veremiyorlar.
Gelip bakmalarına gerek yok, dsl bilgilerinizi online işlemler üzerinden destek kaydı açıp iletin hattınızın değerlerini görünce hızınızı artırırlar. Bazen iş bilmeyen müşteri hizmetlerine denk geliyoruz kesin bir şey söyleyemiyorlar.

Gelip bakmalarına gerek yok, dsl bilgilerinizi online işlemler üzerinden destek kaydı açıp iletin hattınızın değerlerini görünce hızınızı artırırlar. Bazen iş bilmeyen müşteri hizmetlerine denk geliyoruz kesin bir şey söyleyemiyorlar.
Netspeed arayüzünden verilen hız miktarını gösterdim.Modeme gelen değerleri gösterdim adam evet alıyorsunuz ama tt en fazla 62 veriyor bizde max 50 tanımlayabiliyoruz dedi.

Netspeed arayüzünden verilen hız miktarını gösterdim.Modeme gelen değerleri gösterdim adam evet alıyorsunuz ama tt en fazla 62 veriyor bizde max 50 tanımlayabiliyoruz dedi.
İlk aradığım gün de bana böyle bir şey denmişti işte hocam. Dün aradığımda ise beklediğim cevabı verdiler altyapınızın verdiği en yüksek hızı tanımlayacağız dediler.

Bende bugün TurkNet'e geçişimi başlattım. Yüksek ihtimal yarın arayıp sesli onay alacaklar. Sonra 1 2 güne geçerim diye düşünüyorum. Netspeed gerçekten sevdiğim bir firmaydı ama artk böyle sorunların artması ve bunların kısa sürede çözülememesi gerçekten canımı sıkmaya başladı. Bir de farklı firma denemiş oluruz yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı