Netspeed çöktü mü?

1 Haftadır adam akıllı stabil bir bağlantı yok. Koskoca internet servis sağlayıcı nasıl bu kadar ayaklar altına düşüyor hayretler içerisindeyim. Sitenin açılması 5 dakika sürüyor ama Speedtest'de 220 çıkıyor yersen.

Son düzenleme:
Netspeed de çok dakik hemen fatura gönderdi türknetde hemen fatura gönderdi :D kullanmadan önce ödüyormuşuz turknetde öyle yazmışlar mesaj ile. Önceki yazdığım mesaj kutusunuda kapattılar yeniside açılmıyor ne garip bir şey bu iletişim olayı şu an sıfır benim tarafımda.
Edit: Uygulamayı indirdim oradan en azından destek kaydı oluşturabildim ama web site arayüzü hala destek kaydı açılmıyor garip bir durum.

Edit 2: Müşteri hizmetleri aradı hala Max 62 Mbps gördüklerini ilettiler bende modem arayüzünde 90 var diye belirttim. En sonunda ben 75 Mbps olarak güncelleme gerçekleştirelim sonuca bakaladım dediler ve 70 civarına hız çekildi. Garip tarafı onlarda Max 60 gösteriyor hala :D

Eki Görüntüle 2524128

Kazasız belasız bitmiştir umarım kopma DC sorunu yaşamazsak. Ah Netspeed ah 2 yıldır ne güzel kullanıyorduk bizi boş yeni maceralara gönderdin
Hayırlı olsun, ben sıfırdan her şeyi iptal edip başvurdum. Kurulum süreci hariç her şey gayet iyi. 12 ay peşin ödeme yaparsanız zamlardan etkilenmezsiniz.

Genel bir sorunmu bireysel mi acaba
1751297567230.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı