Netspeed çöktü mü?

Ben geçişi tamamladım. Bir anda internet gitti. TurkNet mesaj da atmadı kullanıcı adı şifreyi. Bende Online işlemlere girip kendim buldum. Şu an bir sıkıntı yok. Geçtim TurkNet'e. Netspeed'i seviyordum. Severek boşanan çiftler gibi olduk Netspeed'le. Severek ayrıldık. Belki ileride kendine gelirse Netspeed kullanırım. Şu anlık mecburuz ayrılığa.
Türknetten memnun musun?

Türknetten memnun musun?

Ben ilk başta zaten TurkNet kullanıyordum Taa 2019 yılında falan sonra üst üste zam yaptılar ve başka operatörlere geçtim. Millenicom, Şok Net en son Netspeed. Şu anlık bir şey yok. Güzel güzel kullanıyorum. Sadece mobil uygulamalarında kaç GB internet kullandığımız yazmıyor onu sevmiyorum.

Ben ilk başta zaten TurkNet kullanıyordum Taa 2019 yılında falan sonra üst üste zam yaptılar ve başka operatörlere geçtim. Millenicom, Şok Net en son Netspeed. Şu anlık bir şey yok. Güzel güzel kullanıyorum. Sadece mobil uygulamalarında kaç GB internet kullandığımız yazmıyor onu sevmiyorum.
Hesabım>Hizmetlerim>Kullanım detayları kısmında yazıyor aslında.

Netspeed bana bu ay fatura çıkarmamış fatura çıkan var mı ?
55 Lira geldi. Ama ben 12 aylık almıştım zaten. Kalan kısmı iade etmelerini bekliyorum.

55 Lira geldi. Ama ben 12 aylık almıştım zaten. Kalan kısmı iade etmelerini bekliyorum.

1 yıllık ücretin kalan kısmını gönderdiler. Yani para iadesi yaptılar. Keşke siber saldırı mevzusunu daha erken çözselerdi. O zaman ayrılmazdım.

Son düzenleme:
Netspeed aboneliğimi bitirdim. Kablonet'e geçtim, fiber altyapısı yeni yapılmıştı sorunsuz hizmet sağlıyorlar şimdilik. Ayrıca sabit telefona da ihtiyacım vardı, o da sağlanmış oldu.

Netspeed kurulum için 1800 TL alırken fiber fark etmeksizin, Kablonet bunu da talep etmedi. Bir daha Netspeed'e yolum düşmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı