Netspeed çöktü mü?

Arkadaşlar babanızın hayrına size internet vermiyorlar. Geçin gitsin kaç gündür aynı zırvalamalar. Fatura günü geçtiğinde anında internet kısıtlamasını biliyor bu firma siz niye bu kadar tereddüt ediyorsunuz. 5 gündür devam ediyor daha da ne kadar edecek belirsiz. Takım tutar gibi abone olmanın anlamı yok. Faturanızı bu ay almıyoruz demiyecekler ay sonunda.

Arkadaşlar babanızın hayrına size internet vermiyorlar. Geçin gitsin kaç gündür aynı zırvalamalar. Fatura günü geçtiğinde anında internet kısıtlamasını biliyor bu firma siz niye bu kadar tereddüt ediyorsunuz. 5 gündür devam ediyor daha da ne kadar edecek belirsiz. Takım tutar gibi abone olmanın anlamı yok. Faturanızı bu ay almıyoruz demiyecekler ay sonunda.
3 Seneyi aşkındır kullanıyorum bu haftaya dek hiçbir sıkıntı yaşamamıştım üstüne faturam 20 gün geçtikten sonra kesiyorlardı tam fiyat performanstı. Daha yeni geldi ben de şu an son bir şans daha vermek istiyorum.

Şu saatte bir sorun yok gibi, bakalım akşam nasıl olacak.

Pop istanbul olmuş keşke hep böyle kalsa kocaelindeyim beni ankaraya bağlıyor gereksiz ms alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı