Netspeed çöktü mü?

Samsunda yaşıyorum ben. Hocam size de değişmenizi öneririm. Çekilecek çile değil.

Ankara'da yaşıyorum 150 lira daha verip Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Ping değerleri hepsinden iyi. TürkNet de çok sıcak baktığım bir marka değil veri sızıntısı ve müşteri hizmetleri muhabbetleri hoşuma gitmiyor.

Evet benim geçişim sonunda sağlandı. Değerler güzel gözüküyor. TurkNet'in oturduğum şehirde pop noktası olduğu için ping değerim de düştü. Umarım sorunsuz devam eder.

(Direk modemden gelen kabloyla bağlantı yapmadığım için hız 5-10Mbps daha düşük gözüküyor. 5GHz de test yapınca 110Mbps hızı stabil vermekte.)

Eki Görüntüle 2525975
Hocam onay için mesaj geldiği gün aradılar mı? Bana mesaj geldi ama hala arayan soran yok.

Frankfurt ve Avusturalya başta olmak üzere İngiltere ve bazı Amerika bağlantı noktalarına bağlantıları kapatmaya başladılar.

Buradan görebilirsiniz hangi bağlantıların kapandığını.

Eğer şikayetinizi yapmadıysanız attığım mesajı okumanızı ve sizin de şikayetinizi ilgili yerlere bırakmanızı öneririm. Bu yapılan bir tekelleşme saldırısı. Ben uğraşamam bununla diyerek farklı internete geçince sorunu çözmüyorsunuz. Eğer dur denmezse sıra diğer internet sağlayıcılarına da gelecektir.

Ankara'da yaşıyorum 150 lira daha verip Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Ping değerleri hepsinden iyi. TurkNet de çok sıcak baktığım bir marka değil veri sızıntısı ve müşteri hizmetleri muhabbetleri hoşuma gitmiyor.

Tercih meselesi hocam Türk Telekom en azında daha iyi hizmet verecektir orası kesin.

Hocam onay için mesaj geldiği gün aradılar mı? Bana mesaj geldi ama hala arayan soran yok.

Hangi onay işlemini diyorsunuz hocam? Tam anlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı