Netspeed çöktü mü?

Sanırım ben de Türknet'e geçeceğim bu böyle olmayacak. Uzun zamandır geçiş işlemi falan yapmadım e devletten oluyor değil mi?

Sanırım ben de Türknet'e geçeceğim bu böyle olmayacak. Uzun zamandır geçiş işlemi falan yapmadım e devletten oluyor değil mi?
TurkNet müşteri hizmetlerini arayın. Yarın görüşün mesai saatlerinin sonlarındayız.
Size link gönderecekler müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra, kimliğinizin ön-arka yüzünü yükleyeceksiniz ardından e-devletten onaylayacaksınız. Gönderdikleri linkte ne yapmanız gerektiği sss kısmında var.

TurkNet müşteri hizmetlerini arayın. Yarın görüşün mesai saatlerinin sonlarındayız.
Size link gönderecekler müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra, kimliğinizin ön-arka yüzünü yükleyeceksiniz ardından e-devletten onaylayacaksınız. Gönderdikleri linkte ne yapmanız gerektiği sss kısmında var.
Tamamdır teşekkürler.

Siber saldırı işin hikaye traş kısmı, bize yüklenmeyin diyor adamlar, 2 haftadır bir iş çözülemez mi, comnet gibi dükkanı kapatıp gidecekler gibi görünüyor, çöp internet hız testi sitesine bile girmiyor, netgsm gözünü seveyim, saniyede 10mb ile indirme yapıyordum, keşke 540 lira verseydim de gecmeseydim buna, benim hatam ceremesini 3 ay çekecem, herifler vermedikleri hizmete parada alacak Allah belasını böyle işin haram zıkkım olsun.

Siber saldırı işin hikaye traş kısmı, bize yüklenmeyin diyor adamlar, 2 haftadır bir iş çözülemez mi, comnet gibi dükkanı kapatıp gidecekler gibi görünüyor, çöp internet hız testi sitesine bile girmiyor, netgsm gözünü seveyim, saniyede 10mb ile indirme yapıyordum, keşke 540 lira verseydim de gecmeseydim buna, benim hatam ceremesini 3 ay çekecem, herifler vermedikleri hizmete parada alacak Allah belasını böyle işin haram zıkkım olsun.
Dostum siber saldırı olayı hikaye ise gerçeği nedir söyle bilelim. Adamlar kanıtlarıyla siteden duyuru yapmış piyasada tekel olmak isteyenler şirketi bitirmeye çalışıyor.

Siber saldırı hikaye değil öncelikle. Verilerini paylaştılar. Bu verileri sizin tarafınızdan da onaylamak için kontrolünü yapabiliyorsunuz. Ayrıca Millenicom'da da benzer sorun mevcut ancak kendileri bu şekilde açıklamada bulunmadılar. Saçma sapan bela okuyacağınıza sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum. Tabii ki buna maruz kalmak zorunda değil servis sağlayıcınızı değiştirmekte serbest olduğunuz gibi VPN veya Cloudfire Warp ile etkilerini en aza indirebiliyorsunuz.

Almadığınız hizmeti kolaylıkla geri alabilirsiniz. Yaklaşık 215 lira hizmet ücreti oldu (650 üzerinden) benim bu sorunlar bittiğinde alacağım. Bunu gerekirse THH ile faiziyle alacağımda, geçmişte Millenicom'a karşı aynı yolla aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı