NetSpeed düşük hız

Hocam Comnet'de modem değiştirmenize gerek yok geçiş yapınca. Aynı modem geliyor yada TP-Link bir cihaz geliyor. Hatta bazısı modemi değiştirmiyor bile zaten müşteri hizmetleri sizi o konuda aydınlatır. Ben geneli itibariyle memnunum Comnet'den. Ping süreleri Yurt dışında mükemmel gerçekten. Hiç problem yaşadığım bir yurt dışı serveri yok. Valorant LoL gibi oyunlarda da problemsiz kullanıyorum.

Millenicom'a geçeli 1 aydan fazla oldu. İlk faturamı bugün ödedim. Söylemek istediğim birkaç şey olduğu için kendi konumu biraz hortlatmış gibi olacağım.

Başlarda tedirgin etse de açıkçası memnunum. Herhangi bir sıkıntı yaşatmadı sağ olsun. Cuma-cumartesi günlerim artık keyifli geçiyor arkadaşlarımla. Hız düşmesidir, kopmadır hiçbir sorunu yok. Güzel hizmet, tavsiye ederim buradan herkese.
@erengore Hocam tekrardan ben. Bu aralar Millenicom'dan ayrılmayı düşünüyorum da Comnet'e geçiş sağlayacağım. Bunun da arkadaşını getir kampanyası varmış. Hâlâ Comnet'teyseniz kodunuzu paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Artık Comnet'de değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…