Netspeed düşük indirme hızı

Mevcut kullandiginiz hattin 53 Bin kapasitesi var. Bu hizin uzerine cikamazsiniz hocam. Hatti kontrol ettirin, desteklemiyorsa 35 sizin icin ideal
Sistemde alabildiğim hız 83 Mbps olarak gösteriyor. Ya hatta sıkıntı var ya da Netspeed 75 Mbps hızı veremiyor hattıma. Çeşitli forumlarda ve sitelerde gördüğüme göre Netspeed'in bu tarz bi sıkıntısı varmış ve herkese ısrarla hatta sıkıntı olduğunu söylüyorlarmış. Biraz uğraştıracaklar gibi duruyor.
Upload Snr Margin değeri iyi seviyelerdeyken, Download Snr Margin değeriniz düşük görünüyor muhtemelen kablo çekerseniz değerleriniz iyileşecektir.
Ne tarz bir kablo çekmem lazım? İşin teknik kısmını bilmiyorum ancak dün biraz inceledim ankastreden, benim DSL kablom aşağıdan direkt olarak modeme değil, duvardaki telefon kablosundan geliyor sanırsam.

Sistemde alabildiğim hız 83 Mbps olarak gösteriyor. Ya hatta sıkıntı var ya da Netspeed 75 Mbps hızı veremiyor hattıma. Çeşitli forumlarda ve sitelerde gördüğüme göre Netspeed'in bu tarz bi sıkıntısı varmış ve herkese ısrarla hatta sıkıntı olduğunu söylüyorlarmış. Biraz uğraştıracaklar gibi duruyor.

Ne tarz bir kablo çekmem lazım? İşin teknik kısmını bilmiyorum ancak dün biraz inceledim ankastreden, benim DSL kablom aşağıdan direkt olarak modeme değil, duvardaki telefon kablosundan geliyor sanırsam.
Direkt bina girişindeki ankastre kutusundan modeme kadar ek yapmadan cat6 kablo çektirin değerleriniz değişecektir ve hattınızın desteklediği en yüksek hızı alacaksınız.

Kablo çekmenize gerek kalmayabilir, hattı kontrol ettirin. Desteklemiyorsa boş yere cebinizde para çıkmasın hocam

Altyapım 83 Mbps destekliyor. İnternette şu an kopma sorunu yaşamıyorum zaten, tek sorun 75 Mbps alabilecekken 50 Mbps alabilmem.
Hocam sorgulama yapmanıza gerek yok, en net sorgulamayı hat değeri verir. Hattınız da dediğim hıza sahip, o sorgulama siteleri yeni bir abonelik almanız durumunda ki yeni alacağınız portun yaklaşık hızını verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı