Netspeed fiber altyapıda yüksek ping ve düşük Mbit veriyor

Hocam konu dışı olacak ama, bölgemde tek fiber hizmeti sağlayan Superonline ve 1000MBPS internet hızını altyapımın destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim?

Yeni konu açın.

Evet hocam modemin yanındaki fiber kutusunuda, modemide resetledim. 10 dakika bekledim hatta.

Sanırım haklısınız.

O fiber hattı kime aitse onun pakedine geçmen daha doğru. 1 gigabit'e kadar hız verir fiber, diğerleri onun hattı üzerinden kısıtlı hizmet sağlayabiliyor.
Hocam TT hattı ancak TTkom fiberde 16'dan 1000'e kadar veriyor. Aynı paket TT'de de var. Netspeed 200Mbps olarak anlaşmış maksimum paket olarak. Asıl konu yaklaşık 2 katı ödersiniz aynı pakete ama Türk Telekom sorun anında daha hızlı ekip yolluyor ve daha hızlı destek veriyor. Ben bizzat deneyimledim bunları. TT'yi bıraktığım için de pişmanım.

Hocam TT hattı ancak TTkom fiberde 16'dan 1000'e kadar veriyor. Aynı paket TT'de de var. Netspeed 200Mbps olarak anlaşmış maksimum paket olarak. Asıl konu yaklaşık 2 katı ödersiniz aynı pakete ama Türk Telekom sorun anında daha hızlı ekip yolluyor ve daha hızlı destek veriyor. Ben bizzat deneyimledim bunları. TT'yi bıraktığım için de pişmanım.
Teşekkürler kral

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı