Netspeed haricinde ISS önerisi

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 334
27-28 Aralık 2023 bakımından sonra ne olduysa oldu. O tarihten bu tarihe kadar hiçbir şekilde stabil internet veremediler. Türknete geçiş yaptım ve salı günü evraklarımı onaylıyorum.

Modem değiştirdim kabloları değiştirdim ama nafile. Müşteri temsilcisini aradım 4-5 kez bana güncelleme verdi vs ama hiçbiri kendi taraflı sorun olduğunu söylemedi. Yani dürüst olmadılar.

İptal ettiğimde müşteri temsilcisi beni aradı ve yanlış yönlendirildiğimi kabul etti. Sunucu mu dedi tam hatırlamıyorum bir şey kapasitelerini arttırmaya gittikleri için sorunlar oluşmuş. Ben de kendilerine dedim ki bir sms atmak ya da e-mail göndermek bu kadar zor olmamalı.

En azından insanlar der ki firma kendini iyileştirmek için bir şeyler yapıyor.
Bu şekilde bir sürü müşteri kaybettiler.

Son düzenleme:
27-28 Aralık 2023 bakımından sonra ne olduysa oldu. Bu tarihe kadar hiçbir şekilde stabil internet veremediler. Türknete geçiş yaptım ve salı günü evraklarımı onaylıyorum.

Modem değiştirdim kabloları değiştirdim ama nafile. Müşteri temsilcisini aradım 4-5 kez bana güncelleme verdi vs ama hiçbiri kendi taraflı sorun olduğunu söylemedi. Yani dürüst olmadılar.

İptal ettiğimde müşteri temsilcisi beni aradı ve yanlış yönlendirildiğimi kabul etti. Sunucu mu dedi tam hatırlamıyorum bir şey kapasitelerini arttırmaya gittikleri için sorunlar oluşmuş. Ben de kendilerine dedim ki bir sms atmak ya da e-mail göndermek bu kadar zor olmamalı.

En azından insanlar der ki firma kendini iyileştirmek için bir şeyler yapıyor.
Bu şekilde bir sürü müşteri kaybettiler.
Bende son 1-2 aydır ciddi ciddi sorun yaşıyorum ve arkadaşımda yaşıyor. Bundan 3 ay önce gündüz vakti internetim kesildi. Müşteri temsilcisi sorun modemde bizlik sorun yok dedi. Modem de eskiydi bende şüphelenmedim. Modemlere bakıyorum ortalama modem bile 1200-1500 TL civarı. 1 kez daha aradım Netspeed'i yine aynı kişi çıktı ve bu sefer düzeltti. Aramasam beni masrafa sokuyordu.

Neyse bende Türknet deneyeceğim sanırsam.

Bende son 1-2 aydır ciddi ciddi sorun yaşıyorum ve arkadaşımda yaşıyor. Bundan 3 ay önce gündüz vakti internetim kesildi. Müşteri temsilcisi sorun modemde bizlik sorun yok dedi. Modem de eskiydi bende şüphelenmedim. Modemlere bakıyorum ortalama modem bile 1200-1500 TL civarı. 1 kez daha aradım Netspeed'i yine aynı kişi çıktı ve bu sefer düzeltti. Aramasam beni masrafa sokuyordu.

Neyse bende Türknet deneyeceğim sanırsam.
Bana da modem dediler. Farklı modem taktım yine aynı sorunları yaşadım :) Oysaki Ekim 2023 yılında netspeed kullanıyordum ve kablolarımı değiştirmiştim. Bakın mesela şimdi dünden bugüne 1 kez bile kesinti olmadı. Ben online bir oyun oynuyorum ve 1 saniyelik kesinti bile hemen belli ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı