Evet, bugün itibariyle Netspeed'e geçişim tamamlandı.
İnternet hız testim şu şekilde; (35MBps paketini kullanıyorum ve Speedtest sonuçları 28-30 arası değişiyor.)
Kesin kafaya koydum bende bu firmaya geçeceğim.Dün aradım ttnet aboneliğim şubatta bitecek nasıl olur dedim biz başvurunuzu alalım abonelik bittiği anda bizim aboneliğimiz başlar iki tarafta zorlanmaz dedi.
Kesin kafaya koydum bende bu firmaya geçeceğim.Dün aradım ttnet aboneliğim şubatta bitecek nasıl olur dedim biz başvurunuzu alalım abonelik bittiği anda bizim aboneliğimiz başlar iki tarafta zorlanmaz dedi.
Bence TTNET ile görüş ay sonuna yakın iptal edersen sana ne kadar cayma bedeli yansıtırlar onu öğren, eğer aşırı bir meblağ söylemezlerse şimdi geçebilirsin. Çünkü yıl başında bu fiyatları bulamayacaksın ben beklemedim geçtim ama benim 1 hafta kalmıştı taahhütümün bitmesine.