Netspeed Hat Değerleri

arm1

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Evet, bugün itibariyle Netspeed'e geçişim tamamlandı.
İnternet hız testim şu şekilde; (35MBps paketini kullanıyorum ve Speedtest sonuçları 28-30 arası değişiyor.)

Hat değerlerim ise şu şekilde;

Hayırlı olsun, sıkıntısız bir kullanım olması temennisiyle Biz hala İstanbul'un göbeğin de 16 Mbit ADSL kullanalım, Ah Türk Telekom ah...

Kesin kafaya koydum bende bu firmaya geçeceğim.Dün aradım ttnet aboneliğim şubatta bitecek nasıl olur dedim biz başvurunuzu alalım abonelik bittiği anda bizim aboneliğimiz başlar iki tarafta zorlanmaz dedi.

Kesin kafaya koydum bende bu firmaya geçeceğim.Dün aradım ttnet aboneliğim şubatta bitecek nasıl olur dedim biz başvurunuzu alalım abonelik bittiği anda bizim aboneliğimiz başlar iki tarafta zorlanmaz dedi.
Hiç düşünme bile ben düşünmedim.

Bir sorum olacak , bu değerleri alıyorken torrent veya steam indirmesi yaptın mı hiç ?

Bence TTNET ile görüş ay sonuna yakın iptal edersen sana ne kadar cayma bedeli yansıtırlar onu öğren, eğer aşırı bir meblağ söylemezlerse şimdi geçebilirsin. Çünkü yıl başında bu fiyatları bulamayacaksın ben beklemedim geçtim ama benim 1 hafta kalmıştı taahhütümün bitmesine.

3.5 ile 2.9 arası değişmekte.
Aradığım cevap buydu indirme hızı. Ben superonline kullanıyorum 16 Mpbs kota dolmadan 1.6 mpbs alıyorum dolunca 600KB alıyorum da sorayım dedim geçmeyi düşünüyorum çünkü.
AKK kalkmasını bekliyorum biraz fazla indirme yapıyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…