Netspeed hız düşme problemi için ne yapılmalı?

@SSamet07 Yukarıda yazdığım gibi, benim bulunduğum adresteki hatlar zayıf olduğundan maksimum verilebilecek hızı tanımlamışlar.

Ben de Kablonetten geçmiştim Turknet'e şimdi de Netspeed e geçeceğim.
İstanbulun göbeğinde 3.5 gün internet kullanamadım, yan sokakta var bizim sokakta komple yoktu.

Hadi biz yine bir şekilde telefon internetini kullanıp hallettik, birçok yaşlı insan kablo tv kullandığı için izleyemedi.
O günden sonra taaddüt sürem bitmediği halde feshettim.
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Netspeed davet kodu verebilirim.

Birçok faktör önemli bence...hatların kalitesi, modem, santrale mesafe vs vs. En kötü ihtimal 100 lük pakete geçip 50 Mbps sabitletebilirsin buda gayet yeterlidir?
İnanın o bile yeterli. Çünkü benim sadece istediğm stabil olması ve kesilmemesi. Kablonette bunu yaşamıyordum ama o da bir gidiyor maşAllah 3 4 gün :). Dolayısıyla umarım Netspeed ile bu sorunu yaşamam.

@SSamet07 Yukarıda yazdığım gibi, benim bulunduğum adresteki hatlar zayıf olduğundan maksimum verilebilecek hızı tanımlamışlar.

Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? Netspeed davet kodu verebilirim.
Emailiniz ulaştı, çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu problemler kablo veya modemden kaynaklı oluyor genelde.

Ben kendim tesisat kontrolünü yaptırdım Ama bunlar Ekipte göndermiyor irdeleyerek söylüyorum benim bilgisayarıma gelen kabloların sıkıntı yok ama gelen kablonun bağlantı noktasında sıkıntı olabilir yaşım kaç başım kaç nereden bileyim ekip gönderin diyorum yine ses seda yok ilgilenmiyorlar

Ben kendim tesisat kontrolünü yaptırdım Ama bunlar Ekipte göndermiyor irdeleyerek söylüyorum benim bilgisayarıma gelen kabloların sıkıntı yok ama gelen kablonun bağlantı noktasında sıkıntı olabilir yaşım kaç başım kaç nereden bileyim ekip gönderin diyorum yine ses seda yok ilgilenmiyorlar
Hat değerlerinizi atar mısınız? Dediğiniz bağlantı noktasında ek varsa kendiniz yeniden bağlamayı dener misiniz?

Ben de sırf bunun için Turknetten, Netspeed e geçiyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki örneğin dün sabah 10.00 da bağlantı geldi, dün gece 01:15 de gitti. Yani o saatlerde bakım mı artık ne yapıyorlarsa bilmiyorum internet sarı ışık olarak gösterdi. Daha sonra 5 dakika içinde geldi, saat 02:00 civarı gitti.
Yani modem ya da kablo sıkıntısı olsa

10:00 dan 01:15 e kadar 15 saat boyunca kesintisiz hizmet alamazdım.

Ne E-Maili hocam?
Bir arkadaş netspeed davet indirim kodu gönderdi. Sanırım yanlış alıntıladım.

Ben de sırf bunun için Turknetten, Netspeed e geçiyorum. Fakat şöyle bir sorun var ki örneğin dün sabah 10.00 da bağlantı geldi, dün gece 01:15 de gitti. Yani o saatlerde bakım mı artık ne yapıyorlarsa bilmiyorum internet sarı ışık olarak gösterdi. Daha sonra 5 dakika içinde geldi, saat 02:00 civarı gitti.
Yani modem ya da kablo sıkıntısı olsa

10:00 dan 01:15 e kadar 15 saat boyunca kesintisiz hizmet alamazdım.

Bir arkadaş netspeed davet indirim kodu gönderdi. Sanırım yanlış alıntıladım.
Sizin durumunuz farklı olabilir tabii ki. Netspeed'e geçince yeni bir konu açıp hat değerlerinizi paylaşırsanız bakarız.

Sizin durumunuz farklı olabilir tabii ki. Netspeed'e geçince yeni bir konu açıp hat değerlerinizi paylaşırsanız bakarız.
Çok can sıkıcı bir şey, halen 24 saati geçti onaylamadılar geçişimi kurtulmakta zor :) .
Artık en kötü ihtimal o bilgisayarım için Türkcell Superbox alacağım. En azından kesinti yaşamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı