Değerleriniz güzel, böyle kalsın. Muhtemelen hızınız 81-82 iken SNR değeri 7-8 arasıydı ondan kopma yaşamış olabilirsiniz. Bu değerde kopma olmaması gerekiyor şu anda, bir de kaç CRC aldığınıza bakın bir günde.
İlk bağlattığımda 23 saat sonra kesilmişti 3 4 saniyelik tabi ki o baya bir sorun yarattı çünkü disconnect yiyorsunuz pcleri tekrardan oyuna sokmak vs cok sıkıntı.
Daha sonradan arayip hızı 75 e sabitlemelerini söyledim, akabinde dünden bu yana herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür. Demek ki sorun kablo vs değil tamamen Turknet sunucuları ile ilgiliymiş.
Nazar değmezse böyle devam etsin, stabil olsun 50 mpbs e de razıyım.
Bugün konuştum elektrikçi çağırın dolaba giden kabloya baktırın kanıtlarla beraber teknik servise başvuralım dediler sorunu çözmek istemedikleri için hiç uğraşma gereği duymadım hafta sonuna kadar iyi kötü idare edip taahhütlü bir internete geçeceğim 5 Mbps ile idare edeceğim yazıklar olsun bunlara.