Netspeed hızdan çok fatura ödüyorum

SSamet07

Decapat
Daha fazla  
Aylık 260 lira gibi bir fatura ödüyorum paketim net Fast 30/5 download/upload bana gelen hız ekte mevcut daha az fiyat ödemek için paket düşümüne gittiğimde hız düşürdüğüm pakete göre yarı yarıya düşüyor müşteri hizmetleri zaten çözüm bulamıyor tüketici heyetine falan gitmeyi düşünüyorum ama sizce başka ne yapılabilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    23,7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 73
Aylık 260 lira gibi bir fatura ödüyorum paketim net Fast 30/5 download/upload bana gelen hız ekte mevcut daha az fiyat ödemek için paket düşümüne gittiğimde hız düşürdüğüm pakete göre yarı yarıya düşüyor müşteri hizmetleri zaten çözüm bulamıyor tüketici heyetine falan gitmeyi düşünüyorum ama sizce başka ne yapılabilir?
Merhaba. Kablolarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ben de ilk bağlattığımda benzer bir durumla karşılaşınca yeni kablo çekmiştim ve 75'i tam almaya başlamıştım.

Merhaba. Kablolarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ben de ilk bağlattığımda benzer bir durumla karşılaşınca yeni kablo çekmiştim ve 75'i tam almaya başlamıştım.
gelen servisteki arkadaşa cat6 vs gerek var mı ben ek bölgesine giden kablodan şüphe ediyorum dedim inatla sizin kablonuz sağlam dedi bana görede sağlam ek bölgesinede güzel bir bağlama yapıldı hız hala aynı

Sitesinden kontrol ettirdiniz yani. Ve arkadaşın dediği gibi kablolarınızı bir kontrol ettirin bu da çok önemli etken.
birçok kez kontrol ettirdim sorun bende değil firmada ve altyapıda zaten bu yüzden tüketici heyetine gideyim mi falan diye sordum :D

Müşteri hizmetleri ne dedi de çözemedi sorununuzu? Altyapı her zaman sunduğu hızı veremeyebilir, özellikle VDSL ve ADSL altyapılar. Altyapınızın kalitesine göre hizmet alırsınız. Modem arayüzünden modem hat değerlerinizi kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı