Netspeed internet hızı olması gerekenden düşük oluyor

Hocam hattınıza 36 Mbps hız tanımlanmış. Sebebi ise SNR değerlerinizin sınırda olması. Kablolarınızda problem olabilir.
Hocam teşekkürler geri dönüşünüz için. Şu anda yapmam gereken nedir? Yakın zamanda Keenetic Carrier modem almayı düşünüyorum. Artış olur mu? Ya da müşteri hizmetleri ile tekrar mı görüşmeliyim?

Hocam teşekkürler geri dönüşünüz için. Şu anda yapmam gereken nedir? Yakın zamanda Keenetic Carrier modem almayı düşünüyorum. Artış olur mu? Ya da müşteri hizmetleri ile tekrar mı görüşmeliyim?
Kablonuz nereden geliyor? Direkten mi yoksa bina içindeki "ankastre" dediğimiz kutudan mı geliyor?

Hocam bunu tam olarak bilmiyorum. Direkten olabilir. Nereden öğrenebilirim?
1673028070065.png
Bu tarz bir kutu. Bu kutu böyle mi yoksa bina içinde mi? Sormamın sebebi eğer bina içinde olursa işiniz daha kolay olacak.

Hocam, aynı bu şekilde olması lazım %90 ihtimalle. Çünkü binamızın her yerini biliyorum, ankastre yok.
Peki modeme bağladığınız kablonun herhangi bir yerinde ek var mı? Sorununuz saha dolabındaki porttan ya da kablonuzdaki sıkıntıdan kaynaklı yüksek ihtimalle.

Peki modeme bağladığınız kablonun herhangi bir yerinde ek var mı? Sorununuz saha dolabındaki porttan ya da kablonuzdaki sıkıntıdan kaynaklı yüksek ihtimalle.
Şöyle, TT altyapısındayken ev telefonu da kullanıyorduk. Ev telefonuna giden kablo ek ile birbirine bağlanmıştı bant ile. Ama şu anda Netspeed'e geçince ev telefonunu iptal ettik ve şu anda herhangi bir kablo eklemesi yok.

Şöyle, TT altyapısındayken ev telefonu da kullanıyorduk. Ev telefonuna giden kablo ek ile birbirine bağlanmıştı bant ile. Ama şu anda Netspeed'e geçince ev telefonunu iptal ettik ve şu anda herhangi bir kablo eklemesi yok.
Kabloda ek yoksa sorun port kaynaklı olabilir. Port değişikliği talep edebilirsiniz, ekip de isteyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı