Netspeed internet ile Google DNS kullanılır mı?

Tabii ki kullanabilirsiniz. Çekinceniz nedir tam olarak?

Türk Telekom'daki gibi DNS kısıtlaması olduğunu duydum, telefonumda Google DNS atayıp Discord'a girmeyi denediğimde giremiyorum (PC'den denemedim) fakat Millenicom ile erişebiliyorum. Şu anda Milleni'den Netspeed'e geçiş aşamasıdayım, o sebeple merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engelli sitelere erişimde problem DNS değiştirmek değil. Siz DNS'inizi değiştirebilirsiniz ancak ISP'ler Deep Packet Inspection ile DNS değiştirmenize rağmen yasakların etrafından dolanmanızın önüne geçiyorlar. Gönderdiğiniz paketleri GoodbyeDPI tarzı bir uygulama ile manipüle ederseniz bu engelin etrafından dolanabiliyorsunuz.

Engelli sitelere erişimde problem DNS değiştirmek değil. Siz DNS'inizi değiştirebilirsiniz ancak ISP'ler Deep Packet Inspection ile DNS değiştirmenize rağmen yasakların etrafından dolanmanızın önüne geçiyorlar. Gönderdiğiniz paketleri GoodbyeDPI tarzı bir uygulama ile manipüle ederseniz bu engelin etrafından dolanabiliyorsunuz.
Anladım millenicomda dediğiniz şey mevcut değil, yani direkt dns değiştirerek girebiliyorum netspeed geçeceğim için aynı durum mevcutmu diye merak ettim ekstra programlar kullanmak istemiyorum.

Bahsettiğinizi anladım, ne yazık ki mevcut olarak netspeed kullancısı değilim bu sebeple buna makul bir cevap veremeyeceğim. Bilen bir arkadaş durumu açıklayabilir diye umuyorum.

Netspeed uygulamasını indirip giriş yapmışsınızdır muhtemelen. Ayarlar kısmından güvenli internete girin. "profil değiştir" kısmından "profil yok" yaparsanız DNS engeli kalkar.

Netspeed uygulamasını indirip giriş yapmışsınızdır muhtemelen. Ayarlar kısmından güvenli internete girin. "profil değiştir" kısmından "profil yok" yaparsanız DNS engeli kalkar.
Hayır henüz geçmiş aşamasındayım yani şu an millenicom kullanıyorum hala sözleşme onayını bekliyorum deneyeceğim teşekkür ederim yapacağım geçişim sağlanınca😇

Hayır henüz geçmiş aşamasındayım yani şu an millenicom kullanıyorum hala sözleşme onayını bekliyorum deneyeceğim teşekkür ederim yapacağım geçişim sağlanınca😇
Hocam geçtiniz mi? Geçtiyseniz DNS değiştirme engeli mevcut mu? Ben de yakın bir zamanda geçmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı