Tabii ki kullanabilirsiniz. Çekinceniz nedir tam olarak?
Anladım millenicomda dediğiniz şey mevcut değil, yani direkt dns değiştirerek girebiliyorum netspeed geçeceğim için aynı durum mevcutmu diye merak ettim ekstra programlar kullanmak istemiyorum.Engelli sitelere erişimde problem DNS değiştirmek değil. Siz DNS'inizi değiştirebilirsiniz ancak ISP'ler Deep Packet Inspection ile DNS değiştirmenize rağmen yasakların etrafından dolanmanızın önüne geçiyorlar. Gönderdiğiniz paketleri GoodbyeDPI tarzı bir uygulama ile manipüle ederseniz bu engelin etrafından dolanabiliyorsunuz.
Hayır henüz geçmiş aşamasındayım yani şu an millenicom kullanıyorum hala sözleşme onayını bekliyorum deneyeceğim teşekkür ederim yapacağım geçişim sağlanıncaNetspeed uygulamasını indirip giriş yapmışsınızdır muhtemelen. Ayarlar kısmından güvenli internete girin. "profil değiştir" kısmından "profil yok" yaparsanız DNS engeli kalkar.
Hocam geçtiniz mi? Geçtiyseniz DNS değiştirme engeli mevcut mu? Ben de yakın bir zamanda geçmeyi düşünüyorum.Hayır henüz geçmiş aşamasındayım yani şu an millenicom kullanıyorum hala sözleşme onayını bekliyorum deneyeceğim teşekkür ederim yapacağım geçişim sağlanınca![]()
Hocam geçtiniz mi? Geçtiyseniz DNS değiştirme engeli mevcut mu? Ben de yakın bir zamanda geçmeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.