Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün geceden beri aynı, müşteri hizmetlerini arıyorum müzik çalıyor çalıyor kapanıyor. Şu an internet var ama ara sıra gidip geliyor, İstanbul Anadolu yakasında olup başka erişim sorunu yaşayan var mı?
Anadolu yakasındayım ve aynı sorun mevcut. İstanbul ve Kocaeli çevresi sorunu yaşıyor. Yavaş yavaş ISS değiştirmeyi düşünmüyor değilim. 3 yıldır Netspeed kullanıyorum son 1 senede bu tür kesintiler çok artmaya başladı.
2 günden beri saçma sapan sorunlarla uğraşıyorum. Daha yeni ping sorunu düzeldi şimdi de üstüne anlık kopmalar eklendi. Severek kullandığım sağlayıcıya şüphe ile bakmaya başladım. (Avrupa yakasındayım)
30 dakikadır bende de internet yok. Mh sorun olduğu zaman açmıyor bende hiç açtığını göremedim en az 20 dakika bekliyorum. Ankara'da oturuyorum ve yıllardır kullanıyordum artık değiştirmeyi düşünmeye başladım.