Netspeed ISS kesinti yaşatır mı?

İstanbul'a yerleştikten sonra internet bağlatmak için acil bir karar almam gerekti. Normalde TurkNet'ten gayet memnunum fakat yaşadığım herhangi bir sorunda telefonla müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum, bu amaçla hiç araştırmadan alelacele Netspeed aldım ve çok memnunum. Haftada bir gece yarısı 10-15 sn internet gidip geliyor onun dışında hız veya kesinti problemi yaşamadım. 35MB'lık pakette 33.9 geliyor ve ping de 13-14 arası.

Geçiş bugün tamamlandı gayet hızlı ve sorun yok.
Olur da bir sorun yaşarsam buraya yazarım ama sanmıyorum yaşayacağımı.

Hocam hayırlı olsun, benim kodumu mu kullandınız acaba? Ben panelde göremiyorum da. Benim açımdan sorun değil de siz boşu boşuna 135 TL ödemeyin. Çünkü sanırım kayıt yapıldıktan sonra kod kullanılamıyor. Netspeed tarafında sorun varsa bildirelim.

Hayırlı olsun hocam. Ping değerleriniz nasıl acaba? Test edebildiniz mi?
Kusura bakmayın geç gördüm hocam. Teşekkür ederim, ping değerleri 20-22 arası

Hocam hayırlı olsun, benim kodumu mu kullandınız acaba? Ben panelde göremiyorum da. Benim açımdan sorun değil de siz boşu boşuna 135 TL ödemeyin. Çünkü sanırım kayıt yapıldıktan sonra kod kullanılamıyor. Netspeed tarafında sorun varsa bildirelim.
Evet sizinkini kullandım kayıt aşamasında istediklerinde söylemiştim. Şu an gözüküyor mu tekrar kontrol eder misiniz

Birkaç yıl önce kullandım ve memnundum şimdi bende denemek için tekrar geçtim. Valorant İstanbul sunucusunda 50 ping alıyorum. Tracert değerlerinde Avrupa ile alakalı bir yere yönlendiriyor. Speedtestte istanbul yerine adana seçiyor.

Evet sizinkini kullandım kayıt aşamasında istediklerinde söylemiştim. Şu an gözüküyor mu tekrar kontrol eder misiniz

Yok hocam, gözükmüyor. Netspeed Online İşlem Merkezi adresine gidip kontrol eder misiniz? Sizin panelde benim kod gözüküyor mu?

Şimdi gözüküyor hocam, güncellenmiş. Sağ olun.

Son düzenleme:
Yok hocam, gözükmüyor. Netspeed Online İşlem Merkezi adresine gidip kontrol eder misiniz? Sizin panelde benim kod gözüküyor mu?

Şimdi gözüküyor hocam, güncellenmiş. Sağ olun.
Arayıp kontrol ettirmiştim zaten sorun olmadığını söylemiştiler :D Önemli değil

Selam dostlar. Netspeed'e geçeli 2-3 hafta oldu. Sürekli internetim gidiyor, pingim çıkıyor. İnanın oyun oynarken 0 keyif alıyorum. Alt yapının aynı olduğunu ve önceki ISS'niz her ne ise bir fark olmayacağını söyleyecekler, inanmayın. Çünkü arada kocaman bir fark var. Geçmeyin.

Son düzenleme:
Arayıp kontrol ettirmiştim zaten sorun olmadığını söylemiştiler :D Önemli değil

Selam dostlar. Netspeed'e geçeli 2-3 hafta oldu. Sürekli internetim gidiyor, pingim çıkıyor. İnanın oyun oynarken 0 keyif alıyorum. Alt yapının aynı olduğunu ve önceki ISS'niz her ne ise bir fark olmayacağını söyleyecekler, inanmayın. Çünkü arada kocaman bir fark var. Geçmeyin.
Önceki ISS'de böyle bir sorun yaşamış mıydınız? Belki geçici bir şeydir. Çünkü çoğu kişide böyle bir sorun yok, tabii olanlar da var sizin gibi.

@Çağrı SANSAR hocamın da dedigi gibi gecici olabilir veya altyapi kaynaklidir. Ben NetSpeed de sorun yasamadim ve TT den daha dusuk ping dahi aliyorum. Onceki kullandiginiz İSS de bu gibi durumlar var miydi?

@Çağrı SANSAR hocamın da dedigi gibi gecici olabilir veya altyapi kaynaklidir. Ben NetSpeed de sorun yasamadim ve TT den daha dusuk ping dahi aliyorum. Onceki kullandiginiz İSS de bu gibi durumlar var miydi?

Hocam son 1 haftadır, sadece vie.valve.net'e pingim yükseldi. Route aynı ama 10-15ms arttı nedense. Sizde nasıl durum? Eski sonucumu ve şu an ki sonucumu paylaşıyorum.

1657039638700.png
1661719250726.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı